Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Negredo Gitti.

N/A

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
9,434
6,676
113
CDFBB0A4-6E69-4C22-8EF3-F3573255D6A9.jpeg Beşiktaş’tan ayrılan Alvaro Negredo, Al Nasr Kulübü ile sözleşme imzalamak için Dubai’ye gitti.

1Hilal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
454
257
63
Beşiktaşlı değilim. Fakat Negredo , Beşiktaş'a geldiğinde bomba transfer olarak yorumlamıştım. Geçen zamanda gördük ki , bu yorumumda haksız çıktım. Bir türlü bekleneni veremeyen Negredo , gönderilerek çok doğru yapıldığını düşünüyorum. Yaş olarak da belirli seviyenin üzerinde olan Negredo'yu 1 sene sonra bugünkü fiyata satılamazdı. Tabi bedelsiz transfer olmaz ise..

Konu ile ilgili Fikret Orman'ın açıklaması şu şekilde;
Negredo'nun havalimanında konuşmasının ardından açıklamalarda bulunan Beşiktaş başkanı Fikret Orman; "Ben Beşiktaş Kulübü'nün başkanıyım. Şu ana kadar Negredo'nun nereye gittiğinin bilgisi, ne de transferiyle ilgili bilgi geldi. Negredo'nun izin günüdür. Tatil için bir yere gitmiş olabilir. Bizden izinsiz böyle bir şey yapamaz. Beşiktaş'a teşekkür ettiyse inşallah iyi bir bonservis bedeli getirmiştir" sözlerini kullandı.

mehmetgunes

Yeni üye
Yeni Üye
3
0
1
beşiktaş en iyisini yaptı hocam

Konu ile ilgili açıklama yapan Beşiktaş Hukuk İşlerinden Sorumlu Yönetici Şafak Mahmutyazıcıoğlu, ''Negredo'ya gitmesi için biz onay vermedik. Kendisi bugün sağlık kontrolünden geçmek için gitmiş. Haberimiz olduktan sonra havaalanına A takım idari işler sorumlusu Erdinç Gültekin'i gönderdik ve imza beyannamesi aldık. Yarın akşam saat 17:00'de idmanımız var. Negredo bu idmana çıkmazsa hukuki süreci başlatmamız için gerekli olan tüm tedbirleri aldık. Başkanımızın da söylediği gibi istediğimiz şartlarda bu transfer sonuçlanırsa bu iş biter ama aksi durumda hukuki yollara başvuracağız. Bugün izin günü olduğu için Negredo istediği yere gidebilir, burada bizim müdahale yetkimiz zaten yok. Ama yarın saat 17:00'deki idmana kadar vakti var. Aksi durumda üzerimize düşeni yaparız'' diye konuştu.