- 6,446
- 3,612
- 113
Olum suraya bak ya 3 dakka 3 gol atmis aldandik gorupte butu maclar tamam bunun 6.5 ustune kaldik resmen mucize mac hala 3-0
Ekli dosyalar
-
139 KB Görüntüleme: 161
Geçmiş olsun hacıOlum suraya bak ya 3 dakka 3 gol atmis aldandik gorupte butu maclar tamam bunun 6.5 ustune kaldik resmen mucize mac hala 3-0
O MACI HER ZAMAN BULURUZ ARKADASIMMOlum suraya bak ya 3 dakka 3 gol atmis aldandik gorupte butu maclar tamam bunun 6.5 ustune kaldik resmen mucize mac hala 3-0
Insallah ya 10 lira bonusa 160 veriyor gelirse 10 tlsi senin olsun hattaInsallah gelir bence daha cok gol olur senin kupon gelir arkadasim
Yav 3 dakka da 3 gol oluyor ilk yari bi 2 gol daha olsa dep katki falan saglasa gelirdi ama simdi zor gibi tabi ligi bilmemİmParaThor arkadasim ben cok seviyorum bu ligi acayip gollu geciyor 3 golkaldiysa rahat ol arkadasim 5 gol olur ikinci yari bunlar attikca atiyor
bolivya liginde çok gol oluyor hele 2ci yarılar bence 3-4 gol olur. bol şans3 gol kaldi bolivya ligi hic bilmiyorum ama ins grlir ya
Bol şansOlum suraya bak ya 3 dakka 3 gol atmis aldandik gorupte butu maclar tamam bunun 6.5 ustune kaldik resmen mucize mac hala 3-0
Bolivya ligi geçen 4,5 alt oynadım dakika 82 maç 1-0 maç sonucu 4-1 böyle acayip bir ligdir bolivyaYav 3 dakka da 3 gol oluyor ilk yari bi 2 gol daha olsa dep katki falan saglasa gelirdi ama simdi zor gibi tabi ligi bilmem
Ins mac 5-2 biter