Bu işlerde geçerli mi gusül 😊😅😅Bence git Bi gusül abdesti al
Teşekkürler denicemMenekşe hanım biggır bas bonanzayi tavsiye ederim nacizene fikrim
Çok etkili Bn şahsen öyle yapıyorumBu işlerde geçerli mi gusül 😊😅😅
O her işte geçerli de sendeki durumun gusulle alakalı olduğunu düşünmüyorum. Slot işi Türkiye pazarında tamamen şans işidir. En kısık kazanç sistemi ulkemizdedir. Deneme bonusuyla kazanç sağlamak şans işidir. Slot yüklü kasa gerektirir. O yüzden dikkat etmenizde fayda varBu işlerde geçerli mi gusül 😊😅😅
Tmm bundan sonra önce abdest alıyorum sonra giriyorum oyuna 😁😂Çok etkili Bn şahsen öyle yapıyorum
Bak şimdi nasıl açılacak şansınTmm bundan sonra önce abdest alıyorum sonra giriyorum oyuna 😁😂
Evet haklısınız bazen çok küçük kasayla yüksek kazançlar sağladığim oluyor fakat şu deneme de hiç olmadı ona şaşkınım spor alanı hiç ilgilenmiyorum aslında oraya mı yonelsem bilmiyorumO her işte geçerli de sendeki durumun gusulle alakalı olduğunu düşünmüyorum. Slot işi Türkiye pazarında tamamen şans işidir. En kısık kazanç sistemi ulkemizdedir. Deneme bonusuyla kazanç sağlamak şans işidir. Slot yüklü kasa gerektirir. O yüzden dikkat etmenizde fayda var