- 684
- 436
- 63
Bol şansAlırım bi bol şans gelirse küsüratı dağıtcamEkli dosyayı görüntüle 532794
Şansın bol olsunAlırım bi bol şans gelirse küsüratı dağıtcamEkli dosyayı görüntüle 532794
Bol sansAlırım bi bol şans gelirse küsüratı dağıtcamEkli dosyayı görüntüle 532794
Double şans kral çok şansa ihtiyacın var 😀 ayrıca supriz kupona 3.750 tl basmak ayrı bir evre 😀Alırım bi bol şans gelirse küsüratı dağıtcamEkli dosyayı görüntüle 532794
Bol sansAlırım bi bol şans gelirse küsüratı dağıtcamEkli dosyayı görüntüle 532794
Betfokusun bonusuyla mecbur aga 4 maç min 1.80 oran olması gerekiyorDouble şans kral çok şansa ihtiyacın var 😀 ayrıca supriz kupona 3.750 tl basmak ayrı bir evre 😀
İnşallah gelir kral ben hep oynayandan tarafım 😀Betfokusun bonusuyla mecbur aga 4 maç min 1.80 oran olması gerekiyor
Eyvallah kral zor bakalım marsılya atarsa bi ümitİnşallah gelir kral ben hep oynayandan tarafım 😀
Marşıyla ilk isabetli sutunu dk 85 de çektiAlırım bi bol şans gelirse küsüratı dağıtcamEkli dosyayı görüntüle 532794
Hayaller suya düştü Olimpiakos attıMarşıyla ilk isabetli sutunu dk 85 de çekti
Hayaller başka bahara kaldıHayaller suya düştü Olimpiakos attı
Ama maçları izleseydin hayatta oynamazdin ne marsilya ne astonvilla ya ben 20 dk hayattan soğudum 2 takım içinHayaller suya düştü Olimpiakos attı