- 139
- 103
- 43
Arkadaşlar 2k zararım var 1k daha atıp 3 oran bi kuponda zararı çıkarmam lazım öneri kuponları alabilir miyim başlamayan maçlardan
Benim en büyük önerim 3 orana direk atmaman en az 1.5 orandan tekli gitmenArkadaşlar 2k zararım var 1k daha atıp 3 oran bi kuponda zararı çıkarmam lazım öneri kuponları alabilir miyim başlamayan maçlardan
Aynen kupon önerilerini istiyorum yani tek maç 3 oran istemiyorum min 2 maçBenim en büyük önerim 3 orana direk atmaman en az 1.5 orandan tekli gitmen
Akhmat grozny ilkyari 0.5 üstAynen kupon önerilerini istiyorum yani tek maç 3 oran istemiyorum min 2 maç
DeğerlendirAynen kupon önerilerini istiyorum yani tek maç 3 oran istemiyorum min 2 maç
Nasilsin kanka iyisindir insallahDeğerlendir
İyim kanka sen nasılsınNasilsin kanka iyisindir insallah
Sagol kanka bende iyiyim hala aklim aksamki mactaİyim kanka sen nasılsın
O acayip bir maçtı ya resmen bile bile yedilerSagol kanka bende iyiyim hala aklim aksamki macta
İnşallah kardeşimKonuyu görenler tahminlerini yaparsa kafama yatanı oynucam inş kurtarırız
Vikingur bu maç mi bide iy 0.5 mü ms 0.5 mü diyosunBate borisov iy 0’5 üst vikingur üst güvenim sağlam
Aynen öylede işte kafama yatana oynucam kaybetmek istemiyorum son paramı zararı çıkarıp rahatlamak içinYa güzel dostum öncelikle geçmiş olsun.Kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş kimseden bir şey bekleme ,kendi şansına analiz yap düşün taşın oyna tabi para senin paran sen bilirsin
Ezme bizi Erman abi 🙄 arkadaşa sadece tahmin verdik zaten son karsr ona kalmışYa güzel dostum öncelikle geçmiş olsun.Kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş kimseden bir şey bekleme ,kendi şansına analiz yap düşün taşın oyna tabi para senin paran sen bilirsin