Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Nisanbet 20 TL Deneme Bonusu

CrazyDance

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
112
47
28
Merhaba arkadaşlar bonus istedim verdiler denemekte fayda var bol Şanslar Dilerim.

1 TL ÖDEDİ OYUN ŞAKA GİBİ: D:d

20₺ Freebet ya da Freespin hangisini talep ettiğinizi öğrenebilir miyim?

20₺ Freebet bonusu çevrimi;
Her bir karşılaşmanın oranı minimum 1.60 olmalıdır(tekli ve ya çoklu kupon geçerlidir)

20 Freespin bonusu çevrimi;
100₺ oluncaya kadar Habanero sağlayısının SPARTA oyununda geçerlidir.Farklı oyunlara giriş sağlanması durumunda bakiyeniz silinecektir.

Not:Deneme bonusundan Maksimum 100₺ kazanç elde edebilirsiniz.Kazanç elde ettikten sonra herhangi bir yöntem ile 100₺ yatırım sağlayıp Havale ile 200₺ çekim talebi iletebilirsiniz.Yatırdığınız 100₺'nin çevrim şartı bulunmamaktadır.

Son düzenleme:

ermkstn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
763
207
43
Merhaba arkadaşlar bonus istedim verdiler denemekte fayda var bol Şanslar Dilerim.

1 TL ÖDEDİ OYUN ŞAKA GİBİ: D:d

20₺ Freebet ya da Freespin hangisini talep ettiğinizi öğrenebilir miyim?

20₺ Freebet bonusu çevrimi;
Her bir karşılaşmanın oranı minimum 1.60 olmalıdır(tekli ve ya çoklu kupon geçerlidir)

20 Freespin bonusu çevrimi;
100₺ oluncaya kadar Habanero sağlayısının SPARTA oyununda geçerlidir.Farklı oyunlara giriş sağlanması durumunda bakiyeniz silinecektir.

Not:Deneme bonusundan Maksimum 100₺ kazanç elde edebilirsiniz.Kazanç elde ettikten sonra herhangi bir yöntem ile 100₺ yatırım sağlayıp Havale ile 200₺ çekim talebi iletebilirsiniz.Yatırdığınız 100₺'nin çevrim şartı bulunmamaktadır.

Kac kuruştan verdi ?

byismo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
306
373
63
20 tl deneme bonusu veren site once kendinden utansın.beni arayan siteler boyle bir sey yazdıginda veya bole bir teklifle geldiginde al anana ver diyorum.20 tl ile site kendini mi tanitacak.

serhatcan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,404
5,219
113
teşekkürler konu sahibine

100 sana yatıracağıma 2 orana vururum daha iyi havaleymiş alla alla

Stormcan