- 93
- 11
- 8
Arkadaşlar whatsaptan yazdılar deneme bonusu varmış çevrim şartı yok
Ekli dosyalar
-
120.5 KB Görüntüleme: 378
-
95.2 KB Görüntüleme: 336
Son düzenleme:
ben şimdi şansımı denedim yazdım whatsaptan bakalım cevap gelsin yazarımbiz nasıl alabiliriz sorar mısın kişiye özel mi diye
sağolasın hocamben şimdi şansımı denedim yazdım whatsaptan bakalım cevap gelsin yazarım
bunlar mesajı gördü cevap bile vermiyorlar.Evet yada hayır demek bu kadar zor demeksağolasın hocam
Dostum surekli forumda bilgilendirici oyuncu yararina şeyler paylasiyorsun tesekkurler emeklerin icin...Bilmeyenler varsa söyliyim, bu siteye en az 20tl atınca 25 spin bonus veriyor, ortalama 25 spnnden 10tl cikiyor kasa direk 30 oluyor ve spinden cikan kazancin hicbir şartı yok ana kasaniz gibi istediginiz yerde oynayabilirsiniz. Benim 20 atip 100 yapip cektigim sitedir nowwin bide 25 spinden 1 kez 150tl cikmisti şans sizinle olsun.
Estf dost. Paylaşmadıkça çoğalmayan şeydir mutluluk, paylaşalımki mutluluğumuz artsın bol şanslar dost umarım kazancın bol bol artar.Dostum surekli forumda bilgilendirici oyuncu yararina şeyler paylasiyorsun tesekkurler emeklerin icin...
En fazla 250 cekebiliyosun amaBilmeyenler varsa söyliyim, bu siteye en az 20tl atınca 25 spin bonus veriyor, ortalama 25 spnnden 10tl cikiyor kasa direk 30 oluyor ve spinden cikan kazancin hicbir şartı yok ana kasaniz gibi istediginiz yerde oynayabilirsiniz. Benim 20 atip 100 yapip cektigim sitedir nowwin bide 25 spinden 1 kez 150tl cikmisti şans sizinle olsun.
Allah bereket versin 20ye 250 temizEn fazla 250 cekebiliyosun ama
Temiz tabii günü kurtarmak için idealAllah bereket versin 20ye 250 temiz
Denedinmi 25spin bonusunu en fazla kac çıktı sanaTemiz tabii günü kurtarmak için ideal
Dostum 73 ten dolayı soruyorum. Şırnaklı mısın?Denedinmi 25spin bonusunu en fazla kac çıktı sana
Aynen dost silopiyimDostum 73 ten dolayı soruyorum. Şırnaklı mısın?
2 çay koyda içerken tartışalım bu konuyuBu nowwin sitesine güvenip para yatırmayin.
Ben de idilliyim başkan.Aynen dost silopiyim
Memnun oldum dostBen de idilliyim başkan.