Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Ntvsporbet güzelliği

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Dogus

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,808
6,791
113
Evet bu siteye ne kadar hakaret edilsede sevilmesede yıllardır değiştirmediğim güzel sitem yine yaptı güzelliğini

Ekli dosyalar

Dogus

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,808
6,791
113
Aferin 20 lira yukledi diye sana 10 numara site oldu.Ne adamlar var..
mevzu 20 TL değil ben gayette para yatırıp para alıyorum yıllardır betcio ikende alıyodum şuanda alıyorum hiçbir sorunda yaşatmıyorlar bütün sorunlarımdada yardımcı oluyorlar ne alakası var gayette 10 numara site bana göre kişisel fikrim bu ?

kayaman41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,421
2,300
113
mevzu 20 TL değil ben gayette para yatırıp para alıyorum yıllardır betcio ikende alıyodum şuanda alıyorum hiçbir sorunda yaşatmıyorlar bütün sorunlarımdada yardımcı oluyorlar ne alakası var gayette 10 numara site bana göre kişisel fikrim bu ?
Yarin 3 - 5 bin cekersen ve sorun yasarsan ayni seyi soyleyeceksin ama tamam mi ?

Dogilitas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,409
727
113
Iyi aferin yarin obur gun cokerse aglama burda 20 lira icinde algi yapma burda guzel site hos site diye.Yarin obur gun senin bu 20 liralik tanimindan dolayi bi arkadas yatirir sitede parasina cokerse bunun vebalini ustlenebilecek misin ? Site 1 numarali dolandirici bakma sen zarardasin diye bonus yuklemis yoksa oluyom desen 1 lira yuklemezler

Dogus

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,808
6,791
113
Yarin 3 - 5 bin cekersen ve sorun yasarsan ayni seyi soyleyeceksin ama tamam mi ?
çektim kaç kere yaşamadım sorun kardeş problemlimisiniz bbenim şahsi fikrim bu dedim aksini düşünebilirsin saygı duyarım , ama farkındaysan illegal siteler bunlar sadece ntvspor için değil bu asyada olabilir pin de olabilir x bi sitede olabilir hiç bir sitenin garantisi yok yani ?

Dogus

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,808
6,791
113
Iyi aferin yarin obur gun cokerse aglama burda 20 lira icinde algi yapma burda guzel site hos site diye.Yarin obur gun senin bu 20 liralik tanimindan dolayi bi arkadas yatirir sitede parasina cokerse bunun vebalini ustlenebilecek misin ? Site 1 numarali dolandirici bakma sen zarardasin diye bonus yuklemis yoksa oluyom desen 1 lira yuklemezler
hangi sitenin garantisi var illegal hepsi kafanız mı güzel sizin ? en garanti dediğiniz siteler bile çökebilecek potansiyeldeler şaka gibisiniz :D

Cumali

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
429
156
43
bu sahtekarları aklayacak 20 tl değil 20 ton su

ragnarlothbrok1234

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
4,543
1,371
113
hangi sitenin garantisi var illegal hepsi kafanız mı güzel sizin ? en garanti dediğiniz siteler bile çökebilecek potansiyeldeler şaka gibisiniz :D
Adam 2gun once forumdan biri hatta konusuda var gecenn 2sinde 17k para talep verdi dinamodan .. 20 dkda odendi . Bu siteden degil 17 k 170 tl cekim ver 4 gun surunursun. Hepsinde o potansiyel var diye zorla kendimizimi dolandiralm :)

Dogus

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,808
6,791
113
Adam 2gun once forumdan biri hatta konusuda var gecenn 2sinde 17k para talep verdi dinamodan .. 20 dkda odendi . Bu siteden degil 17 k 170 tl cekim ver 4 gun surunursun. Hepsinde o potansiyel var diye zorla kendimizimi dolandiralm :)
yoo gayet daha ayın 11 inde 1.3 k çekmişim en maksimum da 20 dakika sürmüştür oda gayet yatırıyorlar bana o zaman çifte standart var demek ki bazı insanlar rahat alıyor bazıları sürünüyor :)

Dogilitas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,409
727
113
Yav cevap verme suna ya 20 liralik reklam yapiyor.Gidip ekran goruntusude atmistir hu forumda konu actim sizi ovuyorum diye :)

Dogus

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,808
6,791
113
Yav cevap verme suna ya 20 liralik reklam yapiyor.Gidip ekran goruntusude atmistir hu forumda konu actim sizi ovuyorum diye :)
yoo öyle birşey yapmadım ama iyi fikir ayrıca üslübuna dikkat et karşında köpek yok insan var hadsiz herif seni kaybol burdan

ragnarlothbrok1234

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
4,543
1,371
113
yoo gayet daha ayın 11 inde 1.3 k çekmişim en maksimum da 20 dakika sürmüştür oda gayet yatırıyorlar bana o zaman çifte standart var demek ki bazı insanlar rahat alıyor bazıları sürünüyor :)
Ya birak kardes milleti carptirican 20tl verdiler diye . Millet son parasni atiyo . Zor tutturyor bide cekemezse nolacak .tmm bilader sen haklsn

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...