- 6,416
- 2,549
- 113
Şansın varsa gelir kanka pek takılmaNeden oynarsın şu maça pişmanım bozdurulmuyor şimdiden yattım galiba. Ekli dosyayı görüntüle 46753
gelecek başkan burdayızNeden oynarsın şu maça pişmanım bozdurulmuyor şimdiden yattım galiba. Ekli dosyayı görüntüle 46753
Ya gelirseNeden oynarsın şu maça pişmanım bozdurulmuyor şimdiden yattım galiba. Ekli dosyayı görüntüle 46753
Her kupon paylasanin dagitim yapmasimi lazimğelirse dağıt o zaman ğelir sinerji .ile
Gelir bu kardeşim rahat ol senNeden oynarsın şu maça pişmanım bozdurulmuyor şimdiden yattım galiba. Ekli dosyayı görüntüle 46753
getiririz kankiNeden oynarsın şu maça pişmanım bozdurulmuyor şimdiden yattım galiba. Ekli dosyayı görüntüle 46753
Bence hayır, direkt papara atıp mangırı cukkalamak lazım..Her kupon paylasanin dagitim yapmasimi lazim
tabi öncelikle burada çekiliş konusu açmak için forum sahibi her kupon sonuçlandıktan sonra kupon kazanmışsa yüzde 5 ini o alır mekan sahibi sonuçta ondan sonra da uyelerden bi kaçına dağıtım yapılır o da kuponun yuzde 5 i gibi geri kalan yuzde 90 oyuncuya kalırHer kupon paylasanin dagitim yapmasimi lazim