- 9,852
- 17,344
- 113
Bol sans omer maclar hep gunduzmus be gunduz musait olmuyom yoksa takip ederdim.umarim yesillenirŞanssızlığınimizi kırdık. Yeni zelanda berabere biterse de olur.
Takip eden 10 Kişiye şans ödülü gönderilecektir.
Bol şans
Ekli dosyayı görüntüle 386262
Senin yerin hazır merak etme ustatBol sans omer maclar hep gunduzmus be gunduz musait olmuyom yoksa takip ederdim.umarim yesillenir
Yerinden deil be bro zevkli oluyo ondan.ha senin kupon ha benim kupon fark etmez 😉Senin yerin hazır merak etme ustat
Sanmam zelanda uclukxu değil eskisi gibiBol şans reis mısır korkuyor birazcık diger ikisi içeride
Sabah Slovenya avustralya maçından dünyalar kaçtı ikinci yarı ne Sıçtı avustralya gibi bir takım :/Sanmam zelanda uclukxu değil eskisi gibi
Bol şans dost 1k da ben salladım kuponaŞanssızlığınimizi kırdık. Yeni zelanda berabere biterse de olur.
Bol şans
Ben maç sonu Slovenya kazanır diye düşünüyordum garanti olsun diye 6 5 yanıma aldimSabah Slovenya avustralya maçından dünyalar kaçtı ikinci yarı ne Sıçtı avustralya gibi bir takım :/
50 100 lira da zelanda maçına berabere biter baş garanti olsun altBol şans dost 1k da ben salladım kupona
Tamam dost eyvallah50 100 lira da zelanda maçına berabere biter baş garanti olsun alt
Oglen hallederız 😂@Pikaçuu Reco görevi biliyorsun dost
BolşanslarŞanssızlığınimizi kırdık. Yeni zelanda berabere biterse de olur.
Bol şans
Bol şanslar reisŞanssızlığınimizi kırdık. Yeni zelanda berabere biterse de olur.
Bol şans