- 3,083
- 1,786
- 113
Konu uzayacak ondan dedim kardeşim sen ben bayramyay unclaimed61 eray53 bir kac kişi daha var bastan takip edentamam kardeş eyw uzatmayız biz doğruyu söyleyelide sıkıntı yok
Konu uzayacak ondan dedim kardeşim sen ben bayramyay unclaimed61 eray53 bir kac kişi daha var bastan takip edentamam kardeş eyw uzatmayız biz doğruyu söyleyelide sıkıntı yok
Sagol kanka kazancin daim olsun@Yularipolsen
@Bombeye73
@Ganilost
@Eray53
@Shellac ben çektim isim var bekleyemecegim seni
Papara no atalım bu kişiler.
La ne doğrusu kardeş bende katıldım etkinlikelre çıkmadık hiç Gordum mu hiç belki 1 kere ben öyle demiyorum ama haksızlık mi hissediyorsun katılmazsın olur biter iyi forumlartamam kardeş eyw uzatmayız biz doğruyu söyleyelide sıkıntı yok
1 cisi la lı lulu konuşma kardeş biz sana öyle konuşmadık 2 ci si şarjım bitti arkadaşlar kusua bakmayın dediğin kişilerden bak bakayım kaç kişi var o listedeLa ne doğrusu kardeş bende katıldım etkinlikelre çıkmadık hiç Gordum mu hiç belki 1 kere ben öyle demiyorum ama haksızlık mi hissediyorsun katılmazsın olur biter iyi forumlar
Abi kizmak sana hic yakismiyor Biz seni hep neseli tanidik. Saglik olsun de gec1 cisi la lı lulu konuşma kardeş biz sana öyle konuşmadık 2 ci si şarjım bitti arkadaşlar kusua bakmayın dediğin kişilerden bak bakayım kaç kişi var o listede
haksız muameleyi sen yaptın bizde seni uyardık sana iyi forumlar kardeşşşSen bana haksız muamelesi yaparsan derim