- 4,900
- 2,447
- 113
Seçimler çok mantıklı bol şanslar4lü kombin yaptım gelmesi lazım ama NBA güven olmuyor
Ekli dosyayı görüntüle 125907Ekli dosyayı görüntüle 125908
Bol sans pokerci4lü kombin yaptım gelmesi lazım ama NBA güven olmuyor
Çok kötü kaybettim 1 saat önce pokerde, kupon gelirse orayı unuturumBol sans pokerci
Umarim gelir kardesÇok kötü kaybettim 1 saat önce pokerde, kupon gelirse orayı unuturum
En zevkli kumar pokerdir ya. Cok kurumsal bence cok âdil. Direk cash oynamak yerine turnuvalari felan dene dostum. Turnuvalara katiliyor musun bilmyorum amaÇok kötü kaybettim 1 saat önce pokerde, kupon gelirse orayı unuturum
Arada katılıyorum 3 4 kez de ödül kazandım ama sürekli çiple girilen turnuvalar çok can sıkıyor adam kaybettikçe parasıyla çip ekliyor, başlangıcı güzel yapmazsan işin çok zor malesefEn zevkli kumar pokerdir ya. Cok kurumsal bence cok âdil. Direk cash oynamak yerine turnuvalari felan dene dostum. Turnuvalara katiliyor musun bilmyorum ama
Dogru ya baslangic iyi olmadimi olmuyor. Masaya hukmetmek lazim baski kurmak, tamamyle psikoloik bi oyun. Bazen diyorum keske pokerle kalsaydim 😀 bol sanslarArada katılıyorum 3 4 kez de ödül kazandım ama sürekli çiple girilen turnuvalar çok can sıkıyor adam kaybettikçe parasıyla çip ekliyor, başlangıcı güzel yapmazsan işin çok zor malesef
bol şans reis4lü kombin yaptım gelmesi lazım ama NBA güven olmuyor
Aynen öyle dost eyvallahDogru ya baslangic iyi olmadimi olmuyor. Masaya hukmetmek lazim baski kurmak, tamamyle psikoloik bi oyun. Bazen diyorum keske pokerle kalsaydim 😀 bol sanslar
Nasil bir site dostum. Yenimi cikmis acaba. Aydinlatirsan sevinirim tebriklerBeyler betasusu kullanalım 10 dakikayı aşan çekimim olmadı hiç