Kumarbaz adam maç bulur reis hiç yoksa Masa tenisi voleybol cyper basket falanarkadaşlar şimdi siteye 1000 tl attım hiç maç yok oynamadım yarına bıraktım sakın kumarbazlık yapıp bu akşam oynamayın valla elinizde ne varsa alırlar 3 tane maç var koca betco altyapı da
1 k lik sweet spin gider bearkadaşlar şimdi siteye 1000 tl attım hiç maç yok oynamadım yarına bıraktım sakın kumarbazlık yapıp bu akşam oynamayın valla elinizde ne varsa alırlar 3 tane maç var koca betco altyapı da
noel tatili broNoluyo sitelere ? Hiç maç yok . bir de chma akşamı??
40 yaşındaydım. 13 senedir bu alemdeyim. Ilk defa canlı da futbol ve Basketbol maçı yok ? Noel moel değil..noel tatili bro
noel diye yok galibaNoluyo sitelere ? Hiç maç yok . bir de chma akşamı??
cyber basket e girdim 199.5 üst 199 sayıda bitirdiler daha bulaşmadımKumarbaz adam maç bulur reis hiç yoksa Masa tenisi voleybol cyper basket falan
slotta yüzüm gülmüyor yaa tövbeliyimSlotke pompake
sweet bonanza 3k paramı yedi geçen ay tövbeliyim1 k lik sweet spin gider be
Köpek yarışı oynasweet bonanza 3k paramı yedi geçen ay tövbeliyim
Masa tenisi denedin mi reis sen böyle her şeye tövbeli olursan yakında iddayı bırakırsınsweet bonanza 3k paramı yedi geçen ay tövbeliyim
Reis Sen yine sponsorlardan bilet al uğraşırız ödemeleri içinBeyler bu sitelerin yaptığı milli piyango çekilişi var ya mesela maksimum ödül 300k bu parayı öderler mi sizce ?
Bence burda 300 k ödül yapan sitenin hiç biri o parayı sana çıksa ödemez yani sana değil kimseye ödemezBeyler bu sitelerin yaptığı milli piyango çekilişi var ya mesela maksimum ödül 300k bu parayı öderler mi sizce ?
YuhOnwin de 130 biletim var bide sahabette baya var ben sahabetten ümitliyim dost öder mi bilmiyorumda bakalım 414 biletim var
Ekli dosyayı görüntüle 197859