- 6,915
- 4,716
- 113
beyler bilgim olmadığından soruyorum bu papara hesabını alanlar varmış benimki onaylı hesap bunu satsam başıma ne iş gelebilir eğer konu yasaksa silinebilir
kanka sattıktan sonra yasal olarak tehlikesi var mı bizim için para kalsın önemli değil ilk dolandırılışımız değilBizzat Yaptım Bu İşi Geri Alma İhtimalin %1 Satincada Para Alma İhtimalin %10 Satma Kalsın
Başına çok iş gelirbeyler bilgim olmadığından soruyorum bu papara hesabını alanlar varmış benimki onaylı hesap bunu satsam başıma ne iş gelebilir eğer konu yasaksa silinebilir
Yasal Olarak Derken Onunda İhtimali %5 Zaten Max 24 Saat Kullanılıyor Hesaplar Ama Para Alacağını Düşünmüyorum Şimdiden Diyimkanka sattıktan sonra yasal olarak tehlikesi var mı bizim için para kalsın önemli değil ilk dolandırılışımız değil
biyerde gördüm de 750 veriolar bilmem ne güvencesiyle flnYasal Olarak Derken Onunda İhtimali %5 Zaten Max 24 Saat Kullanılıyor Hesaplar Ama Para Alacağını Düşünmüyorum Şimdiden Diyim
Heee Bilemem Su Anki Piyasayı Ama Marsın Finansina Bile Hesap Sattım O Zaman Bile 1M Limiti 2250 den Veriyordum Şimdi 3 3.5 Olmuştur Parayı Hep Aracılar Yiyorbiyerde gördüm de 750 veriolar bilmem ne güvencesiyle fln
Dediğiniz Olay Kimlik te Doğru Ama Direkt Hesap Satışında Risk MinimumSattiktan sonra ilerleyen yillarda belli olur sorun olup olamdigi 2.3 sene sonra hayatin nasil olur hangi duzeyde bilemezsn 2.3 sene sonra cok pismanlik yasarsib basina bi is gelirse
Fbi la Mossad da Basiyor Evi KankaYargilanma ihtimalin var gozardi ediyorsan sen bilirisn
Nasil minimum canim sen ne mezunusun bunu gormeyecek kadar cshil olamazsinDediğiniz Olay Kimlik te Doğru Ama Direkt Hesap Satışında Risk Minimum
Kicindan kan alirlar canim.Fbi la Mossad da Basiyor Evi Kanka
İşi Bizzat Ben Yaptım Neyden Bahsediyorsun La SenNasil minimum canim sen ne mezunusun bunu gormeyecek kadar cshil olamazsin
Aynen Canims AynenKicindan kan alirlar canim.
Lan lun konusmada sen sattiysan senindr yarin basina is gelme ihtimali var ozendirmeyin kimseyiİşi Bizzat Ben Yaptım Neyden Bahsediyorsun La Sen
Satmadım Ben Aldım Topladım Diyorum Bu işi YaptımLan lun konusmada sen sattiysan senindr yarin basina is gelme ihtimali var ozendirmeyin kimseyi