Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Papara Hk.

beckham

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,915
4,716
113
beyler bilgim olmadığından soruyorum bu papara hesabını alanlar varmış benimki onaylı hesap bunu satsam başıma ne iş gelebilir eğer konu yasaksa silinebilir

kareas46

Zor Be Kirvem Zor
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,250
1,352
113
Bizzat Yaptım Bu İşi Geri Alma İhtimalin %1 Satincada Para Alma İhtimalin %10 Satma Kalsın

beckham

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,915
4,716
113
Bizzat Yaptım Bu İşi Geri Alma İhtimalin %1 Satincada Para Alma İhtimalin %10 Satma Kalsın
kanka sattıktan sonra yasal olarak tehlikesi var mı bizim için para kalsın önemli değil ilk dolandırılışımız değil

kareas46

Zor Be Kirvem Zor
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,250
1,352
113
kanka sattıktan sonra yasal olarak tehlikesi var mı bizim için para kalsın önemli değil ilk dolandırılışımız değil
Yasal Olarak Derken Onunda İhtimali %5 Zaten Max 24 Saat Kullanılıyor Hesaplar Ama Para Alacağını Düşünmüyorum Şimdiden Diyim

kareas46

Zor Be Kirvem Zor
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,250
1,352
113
biyerde gördüm de 750 veriolar bilmem ne güvencesiyle fln
Heee Bilemem Su Anki Piyasayı Ama Marsın Finansina Bile Hesap Sattım O Zaman Bile 1M Limiti 2250 den Veriyordum Şimdi 3 3.5 Olmuştur Parayı Hep Aracılar Yiyor

exactly68

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
461
200
43
Sattiktan sonra ilerleyen yillarda belli olur sorun olup olamdigi 2.3 sene sonra hayatin nasil olur hangi duzeyde bilemezsn 2.3 sene sonra cok pismanlik yasarsib basina bi is gelirse

exactly68

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
461
200
43
Yargilanma ihtimalin var gozardi ediyorsan sen bilirisn

kareas46

Zor Be Kirvem Zor
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,250
1,352
113
Sattiktan sonra ilerleyen yillarda belli olur sorun olup olamdigi 2.3 sene sonra hayatin nasil olur hangi duzeyde bilemezsn 2.3 sene sonra cok pismanlik yasarsib basina bi is gelirse
Dediğiniz Olay Kimlik te Doğru Ama Direkt Hesap Satışında Risk Minimum

exactly68

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
461
200
43
Sen ha garanti bankasi vadesiz hesabini satmissin ha papara ayni durum

exactly68

Tanınmış üye