Olabilirarkadaşlar daha önce paribuya üye olmadım. Bu kimlik numarasi ile daha once kayıt oluşturulmuş diyor. Sitelere kimlik atmıştım sitelermi üyelik açtı adımıza??
Olabilir kanka banada denk geliyor bazen belki açmış olup unutmuş olabilirsinarkadaşlar daha önce paribuya üye olmadım. Bu kimlik numarasi ile daha once kayıt oluşturulmuş diyor. Sitelere kimlik atmıştım sitelermi üyelik açtı adımıza??
Kral o değilde siteye kimlik atmana gerek yokki isim soy isminibilse yetiyo ama site öylebişey yapamaz yapsada parayı banka hesabına çekmediğin için bi bok olmaz ara paribuyu varsa öyle bişey kapattırarkadaşlar daha önce paribuya üye olmadım. Bu kimlik numarasi ile daha once kayıt oluşturulmuş diyor. Sitelere kimlik atmıştım sitelermi üyelik açtı adımıza??
Sİteler açsa senin benim gibi 100 000 lerce müptezel kumarbaz var bu alemde en azından bu forumda.arkadaşlar daha önce paribuya üye olmadım. Bu kimlik numarasi ile daha once kayıt oluşturulmuş diyor. Sitelere kimlik atmıştım sitelermi üyelik açtı adımıza??
napcam kime ne dicem allah kahretsin yaKanka paribuya dediğin gibi üyelik açılmış olabilir siteler vs. ama paribuya bilidir hemen aksiyon alsınlar
kayıtsız numaradan ararsam yardımcı olurlarmıKral o değilde siteye kimlik atmana gerek yokki isim soy isminibilse yetiyo ama site öylebişey yapamaz yapsada parayı banka hesabına çekmediğin için bi bok olmaz ara paribuyu varsa öyle bişey kapattır
emmi hayatımda asla paribuya üye olmadım aslaSİteler açsa senin benim gibi 100 000 lerce müptezel kumarbaz var bu alemde en azından bu forumda.
Senden başka şikayet olmadığına göre sıkıntı başkadır bence.
yok abi vallaha uye olmadım ben hayatımda kripto kullanmadım aslaSen acmissimdir reis ilk piyasaya girdiklerinde bi promosyon vardı yine muhtemelen onu almaya actın sifremi unuttum de mail senin maile gelirse sen actın demektir
vallaha bin pişmanım kardeşime açıyım dedim onunda kimlik bilgileri kullanılmış diyor çıldırıcam kafayı yicemDost ona baksan ziraat hesabim yok bir gun e devlette baktom ziraat hesabim var iskendurunda acilmis derhal bankaya sikay3tte bulundum bankanin anasini aglitiyordun iskendurun ziratte çalisan memur yapmisti ozur diledi benden sikayetimi geri aldim asla kimlik atmayin
Kanka napcan artık üyelik den birşey olmaz sanki üye degilmisim her yerenapcam kime ne dicem allah kahretsin ya
Serefsizlik cok donuyor bende cozmedimvallaha bin pişmanım kardeşime açıyım dedim onunda kimlik bilgileri kullanılmış diyor çıldırıcam kafayı yicem
Kral sana atacağım linkten direkt web sitelerinden mail atabilirsin.kayıtsız numaradan ararsam yardımcı olurlarmı
yemin ederim dondum kaldım arıcam müşteri hizmetleriniTam emin degilim ama bazi kisiler deneme bonusu icin multi uyelik aciyorlardi.
Sistemleri su sekilde.
Ellerinde data varmis. Misal adamin adi ahmet yilmaz... Datadan ahmet yilmazi buluyor. Onun bilgileriyle uye oluyor. Kazancini Kendi banka hesabina cekiyor.
Bana gayet mantikli geldi bu. Sanirim kimlik dogrulama istemesikce anlasilmasi zor.
İsmin soy ismin cok kullanilan bir isim mi acaba.