Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Payfix banka hesabıma parayı göndermiyor?

gfb1907brs

Eski Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,478
957
113
Arkadaşlar payfix ile cumartesi gece 12'den sonra banka hesabıma çekim yaptım. ancak beklemede gösteriyor. Çok acil ödemem var. Telefonları da açmıyorlar bunlar parayı ne kadar sürede yolluyor bilgisi olan var mı ? paparada limitim bitti diye burdan çektim keşke kesseydi parada buraya bulaşmasaydım..

yusufkocc

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
171
40
28
Bazı bankalar mesai saati içimde yolluyor canlı destek hattı var internet sağlayıcıdan bağlan iptal edip 7/24 olan bankalara talep ver 10 dk ya hesabına yatar

kirmani38

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,095
892
113
Başkan çıkıyor canlı destek..odemen EFT ile yapılacak büyük ihtimal o yüzden bekletilmiş tır.. yoksa çekimler 20 dk yi geçmiyor bende.

gfb1907brs

Eski Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,478
957
113
Başkan çıkıyor canlı destek..odemen EFT ile yapılacak büyük ihtimal o yüzden bekletilmiş tır.. yoksa çekimler 20 dk yi geçmiyor bende.

Sağol dostum giriş yapıp sağ üste yardım merkezi var ordan bağlanmayı deniyordum. senin linkten bağlandı görüşüyorum şimdi teşekkürler.

gfb1907brs

Eski Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,478
957
113
Halkbankası, KuveytTürk ,Teb, Yapıkredi, Albaraka ve Finansbank ile yaptığınız çekim işlemleri hafta içi mesai saatleri içerisinde gerçekleşmektedir.
mesaileri 09:00 dabaşladı efendim birazdan hesabınıza yansır.

dediğiniz gibiymiş ben ilk defa kullandığım için bilmiyordum teşekkür ederim beyler iyi forumlar

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
72,125
76,990
113
Halkbankası, KuveytTürk ,Teb, Yapıkredi, Albaraka ve Finansbank ile yaptığınız çekim işlemleri hafta içi mesai saatleri içerisinde gerçekleşmektedir.
mesaileri 09:00 dabaşladı efendim birazdan hesabınıza yansır.

dediğiniz gibiymiş ben ilk defa kullandığım için bilmiyordum teşekkür ederim beyler iyi forumlar
tamam bunu gordum sımdı vardır bı hayır belkı yıcektın parayı :)