- 1,202
- 490
- 83
Otomotik ödeme yapmışsın dur banka bilgilerini kontrol et ordan düşmüştürEkli dosyayı görüntüle 465960beyler bu şekilde paralar yüklenmiş kendi banka hesabımdan ben yuklemedim bu paralar neyin nesi bilen varmi kullansam sorun olurmu
Kullanma sakın banka işlem hatası yapmış işlemi tekrarlamış senden parayı her türlü geri alır sakın kullanma DostEkli dosyayı görüntüle 465962bugün 1000 ve 94 lira transfer etmistim geri aktarmistim banka hesabima bunlarda kendiliginden gelmis
Payfixle alakalı olamaz mı illa bankayla miKullanma sakın banka işlem hatası yapmış işlemi tekrarlamış senden parayı her türlü geri alır sakın kullanma Dost
Bilmiyorum ihtiyacımda var cektim paeayi ya anlamazlarsaKullanma sakın banka işlem hatası yapmış işlemi tekrarlamış senden parayı her türlü geri alır sakın kullanma Dost
Payfix ile nasıl alakası olsun dost Para Zaten yapı krediden oraya gelmişPayfixle alakalı olamaz mı illa bankayla mi
Sana şunu belirtim o Zaman banka farkına varınca senin bakiyen sıfır olsa bile eksiye düşecek Kısacası her türlü Ali Koç o parayı senden geri alacaktırBilmiyorum ihtiyacımda var cektim paeayi ya anlamazlarsa
Bak anlatmak istediğim bu işteAynısı başıma geldi 15 gün sonra payfixten bir telefon 24 saat içinde iade edilmezse adıma haksız zenginleşmeden dava açılacağını söylediler bende iade ettim
Faiz binmez herhalde anlarlarsa geri gonderirimSana şunu belirtim o Zaman banka farkına varınca senin bakiyen sıfır olsa bile eksiye düşecek Kısacası her türlü Ali Koç o parayı senden geri alacaktır
Kendi hataları etmeseydin keşke senden hiçbir hak talep edemezler de ne alaka bana 4 adet 9 TL geçmişler qAynısı başıma geldi 15 gün sonra payfixten bir telefon 24 saat içinde iade edilmezse adıma haksız zenginleşmeden dava açılacağını söylediler bende iade ettim
Nasıl edemezler avukat arkadaşa sordum bu digital cüzdanlarda ki kabul ettiğimiz sözleşmelerde bununla ilgili maddeler varmışKendi hataları etmeseydin keşke senden hiçbir hak talep edemezler de ne alaka bana 4 adet 9 TL geçmişler q