Bana özel yatırım bonusuymuş ana kasa 2500 tl ve 2500 tl frrbet var min max 25k çekiliyor yani hedefimiz min 25k . sporla aram yok gelen kazançları tüm ana kasayı basarak ulaşmaya calışcaz ulaşırsak kriptoyla 1200 tl dağıtırım bolsanş bize
Bol ssnsBana özel yatırım bonusuymuş ana kasa 2500 tl ve 2500 tl frrbet var min max 25k çekiliyor yani hedefimiz min 25k . sporla aram yok gelen kazançları tüm ana kasayı basarak ulaşmaya calışcaz ulaşırsak kriptoyla 1200 tl dağıtırım bolsanş bize
Çoğu site kabul etmiyor onu kankaknaklar 2500 tl frebeti tek maça basiyim diyorum ordan gelen kazançlada ana kasayla hepsini basarız 1 maça ne diyosunuz ben anlamoyom
nasıl yaniÇoğu site kabul etmiyor onu kanka
Frebbet kazancı yansıdiktan sonra hepsini tek maca basalim diyom ana parayla olmuyormu oyleÇoğu site kabul etmiyor onu kanka
Ana para ve freebeti ayrı ayrı iki maca baş sonra tek maça dönnasıl yani
Yok kanka yine çamurlu yapabilirler sn ayrı maca baş sonra birleştirFrebbet kazancı yansıdiktan sonra hepsini tek maca basalim diyom ana parayla olmuyormu oyle
Kanka ben diyomki suan frebeti tek maça basacam kazanırsa sonra ana paraya geciyor o zaman hepsini 1 maca basalım diyomYok kanka yine çamurlu yapabilirler sn ayrı maca baş sonra birleştir
Tamam öyle yapKanka ben diyomki suan frebeti tek maça basacam kazanırsa sonra ana paraya geciyor o zaman hepsini 1 maca basalım diyom
Eyawlah kardeşimŞansın bol olsun
Tm basıyom bi maç bulayımTamam öyle yap
Hadi güze bi mac secKanka ben diyomki suan frebeti tek maça basacam kazanırsa sonra ana paraya geciyor o zaman hepsini 1 maca basalım diyom
hangı sıte dost bızde alalımKanka ben diyomki suan frebeti tek maça basacam kazanırsa sonra ana paraya geciyor o zaman hepsini 1 maca basalım diyom
ana para ve freebeti ayrı ayrı maçlara bas gelen kazancı kasa kasa git çogu sitede kural odur sonra uğraşmaKanka ben diyomki suan frebeti tek maça basacam kazanırsa sonra ana paraya geciyor o zaman hepsini 1 maca basalım diyom