- 791
- 324
- 63
Hayatında ilk kez böyle bir şey gördüm.kuponm kazanma bakiyeme kazanç gelmiş 5 dk sonrasıfırlamışlar ne alaka yanı mantık ne?Aynen Kardeşim Benim Oynadıgım Sitede de maç açıkta
Bende Bekliyorum Skor Saglayıcıdan Dolayı Bir Sıkıntı var En kısa sürede olucak mısHayatında ilk kez böyle bir şey gördüm.kuponm kazanma bakiyeme kazanç gelmiş 5 dk sonrasıfırlamışlar ne alaka yanı mantık ne?
Bnm aite canli destegi de dio ki"ya oran iptal edilir ya da kazanc iade edilir" betco tsm.olarak pismanlk.ne guzel pronet te oynuodm.Bende Bekliyorum Skor Saglayıcıdan Dolayı Bir Sıkıntı var En kısa sürede olucak mıs
Bu bsy mi.newcastle macinda son golu Grealish atar oynamstm 8.8 orandan. Snra totthrnam macnda ilk yarida penalti olr oynamstm. Guzel kupondu o kupon lille macinda 1 korneren gtti 8.80×4.50×1.50× 250 misli sen hessp et gerisiniGüzel kupon
Harbiden yazık yaEkli dosyayı görüntüle 101749vayy anasni ya
Bari iade etmese de orani kazanc olarak duseltrlerEkli dosyayı görüntüle 101756bekliyoruz yarına anca sonuclanir bu kupon ertelenmedi ama bekliyoz neden belli degil
hocam iadelik durum yok. Betco bunu hep yapıyor denk gelmemiştir belki size. Alt yapısında sıkıntı oluyor işlemiyorlar maçı yarını bulur o maçı işlemeleriBari iade etmese de orani kazanc olarak duseltrler
Nulamior diosn da hicam mac bultende . Bulunmyck bi mac ta dgl.ayrica.sacmalk.betco psmanlktrhocam iadelik durum yok. Betco bunu hep yapıyor denk gelmemiştir belki size. Alt yapısında sıkıntı oluyor işlemiyorlar maçı yarını bulur o maçı işlemeleri
Nulamior diosn da hicam mac bultende . Bulunmyck bi mac ta dgl.ayrica.sacmalk.betco psmanlktrhocam iadelik durum yok. Betco bunu hep yapıyor denk gelmemiştir belki size. Alt yapısında sıkıntı oluyor işlemiyorlar maçı yarını bulur o maçı işlemeleri