Yatırım şart değil verilen 1knın üstünü çekebiliyosunKoca forumda çekim nasil yapıldığını niye kimse soylemiyor
Dayı koskocaman para çek yazıyor ordan çekiyosun bankanaKoca forumda çekim nasil yapıldığını niye kimse soylemiyor
Belli bir tarihe kadar çekim yapamazsın diyorDayı koskocaman para çek yazıyor ordan çekiyosun bankana
1knın üstündeysen çekersinBelli bir tarihe kadar çekim yapamazsın diyor
Hala artıyor 2 saatte 39 lira arttiDüşüş vakti artık dibi görür bence
Senin sayende 500 çektim convex coinden kardo tekrar aldım bakalım artıkArkadaşlar az önce bir arkadaş söyledi
Play yada app Store'dan (ortak) uygulamasini indirin. Kyc yok
1000₺ veriyor.herhangi bir kripto alın para 1000₺ üstüne çıktığında satin 1000₺ üstünü ibaniniza çekin.bu kadar basit ben şimdi yaptm bakalm ne olck ödeme gelmiş arkadaş reelden o yüzden sağlam bilgi
20 Haziran son
Kardo kesfete gir ordaan coin al sonra beklemeye geç daha sonra yükseliş olursa eğer ayarlara tıkladığında para çekme yazıyor ibanini yapıştır çek anında geliyorArkadaşlar para çekmeden mevcut iş emrini durdurup faklı coin alımı nasıl yapılıyor yada para nasıl çekiliyor biri açıkca anlatabilir mi
Şimdi sitenin verdiği 1000 TL bakiye 1005 olursa 1005 cekebilirmiyizSenin sayende 500 çektim convex coinden kardo tekrar aldım bakalım artık
Obsr var o belki 3-5 güne çıkabilirYükselişte olan başka coin var mı beyler convex düşüşte
Çok fena düştü mecbur bozmuycam artmasını bekliycem ben 890 a düştüYükselişte olan başka coin var mı beyler convex düşüşte
Kampanya 20sinde bitiyor ona yatırıp patlamayalımObsr var o belki 3-5 güne çıkabilir