Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Poko’dan Açıklamalar

Silinen Üye

Yeni üye
Yeni Üye
0
0
0
775658AE-850D-4F39-915B-2389BA4B4597.jpeg Devre arasında Kardemir Karabükspor'dan transfer olan Poko, Göztepe'de olduğu için çok mutlu olduğunu belirterek, şunları kaydetti.

"Performansımdan memnunum şu ana kadar. Elimden gelen her şeyi yapıyorum. Kardemir Karabükspor'da çok güzel günler geçirdim. Şu anda Göztepe'deyim ve Göztepe'nin iyi yerlere gelmesi için her şeyi yapıyorum. Bu kulüpte olduğum için çok mutluyum. Bu hafta Kardemir Karabükspor'la oynayacağız, bu maç zor bir olacak, benim için de zor olacak. Türkiye'de ilk Kardemir Karabükspor'da oynadım ama Göztepe'deyim. Takımın en iyi sonuçlarını alması için her şeyi yapacağız ve başarılı olacağız."

Muhabir: Ali Korkmaz

Not /////

Bizde oynadığı zamanlarda aslanlar gibi formanın hakkını verdi. Hele Başakşehir ile içerde oynadığımız maçta adamın ciğeri yok dedim. Adam maç sonunda soyunma odasına gidemedi ve yardımcı antrenörler eşliğinde gitmişti. Yani sahada formanın ve armanın hakkını veren nadir futbolcuların başını çekiyordu.