- 1,097
- 470
- 83
Beyler benzin istasyonuna işe baslıcam pompa işi zormu ciddi soruyorum asgari verıyorlar az ama yapcak bısey yok
Nerde çalıştığına bağlı genel olarak zor değil ilk zamanlar zorlanırsın alıştın mı yürür gidersin.Beyler benzin istasyonuna işe baslıcam pompa işi zormu ciddi soruyorum asgari verıyorlar az ama yapcak bısey yok
Pompalamasyon şarkısı dinleyerek çalışırsan güzel pompalarsınBeyler benzin istasyonuna işe baslıcam pompa işi zormu ciddi soruyorum asgari verıyorlar az ama yapcak bısey yok
Deliği tutturursan gerisi kolayBeyler benzin istasyonuna işe baslıcam pompa işi zormu ciddi soruyorum asgari verıyorlar az ama yapcak bısey yok
Bir iki pompaciyla konussan cok daha saglikli bilgi edinirsin.Beyler benzin istasyonuna işe baslıcam pompa işi zormu ciddi soruyorum asgari verıyorlar az ama yapcak bısey yok
Güliyimi şimdiAraba geldikçe otur kalk otur kalk pompalanmış gibi olursun 😁
Jonyy sins bi ariyimBir iki pompaciyla konussan cok daha saglikli bilgi edinirsin.
Konu başlığın buradaki üyeler için bir eğlence bir geyik muhabbeti olur,,oysaki sen ekmek kapısı peşindesin bence konuyu kapattir bu işi yapanlarla ayrintili konuş,,buradaki yorumları okuyarak ekmek kapınsinin yanına ugramazsin...Beyler benzin istasyonuna işe baslıcam pompa işi zormu ciddi soruyorum asgari verıyorlar az ama yapcak bısey yok
Şimdi degil işe girince 😁Güliyimi şimdi
Adam ciddi olmadığı için dost bencede makara geçiyoruz açtığı konulara bi bak bu arkadaşın anlarsın john sins felan arayım demiş sence o ne kadar ciddiKonu başlığın buradaki üyeler için bir eğlence bir geyik muhabbeti olur,,oysaki sen ekmek kapısı peşindesin bence konuyu kapattir bu işi yapanlarla ayrintili konuş,,buradaki yorumları okuyarak ekmek kapınsinin yanına ugramazsin...
Onun ayıbı ozaman bu...ekmek kapısıyla alay edilirmi..geyik için actiysa ayıp etmiş...Adam ciddi olmadığı için dost bencede makara geçiyoruz açtığı konulara bi bak bu arkadaşın anlarsın john sins felan arayım demiş sence o ne kadar ciddi
Ben sana arkadaşın açtığı konulara bakmanı öneririm götüm ağrıyor diye konu açan biri burayı goygoy için kullanoyorOnun ayıbı ozaman bu...ekmek kapısıyla alay edilirmi..geyik için actiysa ayıp etmiş...
Gaz da çok dikkatli ol takarken elini seviyorsan ben bi ara zor kurtuldum elim buz kestiydiBeyler benzin istasyonuna işe baslıcam pompa işi zormu ciddi soruyorum asgari verıyorlar az ama yapcak bısey yok
Baktım baktimBen sana arkadaşın açtığı konulara bakmanı öneririm götüm ağrıyor diye konu açan biri burayı goygoy için kullanoyor