- 86,691
- 66,087
- 113
1000 yaririmli2 dk once bonusu aldim. Sartlarini yazmamislar. Rastgele oynadim bakalim ne olacak. Bu arada uye olup twiti rt edince bonus talep kismindan form doldurunca 1 dk de ekleniyor.
100 yatirimlidir herhalde. Kuponlarim tutarsa yatirim yaparim belki Sponsor olmasa 5 kurus yatirmam ayri mesele.1000 yaririmli
bonusun çevrim şartı yoktur diyordur yatırım şartı ayrı çevrim şartı ayrı şey ajaxbet,jasminbet dışında ilk kez 250 isteyeni görüyorum deneme bonusundaMrb kolay gelsin porto Bette deneme bonusu ile 823 TL kazanc sagladm ama fakat şimdi bana diyor ki bakiyemi 250 TL indirdiler 250tl yatırım sağlayip ana paranın cevrimini tamamlamam gerekiyormuş sonra çekim talebi verebilirmisim ama bonusu çevrim şartı felan yoktur diyo
Baştan beri öyle zaten bonusları yanlışlık yok ortadaMrb kolay gelsin porto Bette deneme bonusu ile 823 TL kazanc sagladm ama fakat şimdi bana diyor ki bakiyemi 250 TL indirdiler 250tl yatırım sağlayip ana paranın cevrimini tamamlamam gerekiyormuş sonra çekim talebi verebilirmisim ama bonusu çevrim şartı felan yoktur diyo
cekebildinmiMrb kolay gelsin porto Bette deneme bonusu ile 823 TL kazanc sagladm ama fakat şimdi bana diyor ki bakiyemi 250 TL indirdiler 250tl yatırım sağlayip ana paranın cevrimini tamamlamam gerekiyormuş sonra çekim talebi verebilirmisim ama bonusu çevrim şartı felan yoktur diyo