Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Pragmatic Play Hk.

TheDefinity

Kai Hiwatari 🎩
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,500
962
113
Son bir ayda 50k üzeri para verdim. Hele son zamanlarda aldığım bütün satın almalar bırak kâr vermeyi 60-70 TL vererek dalga geçer gibi bitirdi bütün oyunları.
Seri şekilde zarar etmeye başladım.Gates of Olympus iflas ettirdi resmen beni. Bundan sonra tövbe ettim slotla da işim olmaz bu duzenbazlarla da. Çünkü belli sistem her site slot turnuvası, ücretsiz spin vs vs dağıtıyor resmen.
Bildiğiniz gibi bu sağlayıcı yurtdışında yasaklandı ve muhtemelen hile hurda dönüyor hatta son zamanlar anladım ki birebir müdahale edilmesine bile olanak sağlıyor. Çünkü siteler sürekli üstüme oynuyor. Kâr olsa neyse de sürekli zarar zarar. Özetle bin pişmanım ve bundan sonra bu safsatalarla işim olmayacak. Bir de max win vs kovalıyoruz :) oyun yüzde 10 kâr vermezken. Benim gibi niceleri vardır ben bugün tövbe ettim. Darısı başınıza.

Stalker41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,280
349
83
Bende aynı dostum 2 gün önce 14.5 k para kaybettim parça parça 4 saatte ve belki inanın belki inanmayın sadece 3.75 den kayıp bonusunda bonusa girdi. Başka 11.25 15 cevirdiklerim hiç biri içeri bile almadı bide yeni sponsor olan site bağlandım canlı desteğe 15 k da bonusa girmez mi ya dedim . Eskiden 100 lira atıp eğleniyordun kaybediyordun ama en azından zevkini veriyordu şimdi 10 k atıyorsun 10 dakika dayanmıyor müdahale yok diyen bu işi bilmiyordur 3-4 aya kadar bu kadar kotu değildi slotlar

ahmetcansarac61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
151
61
28
Kesinlikle müdahale edildiğini düşünüyorum. 3 farklı siteden son 8 ayda 350k üstü zararım var. Rulette katlayıp slotta veriyorum. En son yazın Gates de 18k bonus buy yapmıştım. 9 spin kala 135k ödemişti. 150x in üstündeydi. Dedim Max win geliyor 900k. Kalan 9 spin boş geçti

lumberjack

Çikolata gibi tatlısın ver aşkına kıtlasın 🍫
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,666
3,871
113
Pragmatic oynayanın kendine saygısı yoktur

pehlivan35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,936
5,123
113
Maalesef Türkiye'deki her site farklı geri ödeme oranları var bunlarda da denetleme olmadığı için at kosturuyorlar en leşi pragmatic

Scrrs

🦅🦅🦅
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,268
708
113
Kanka pragmatik play bıraktığımdan beri kazanıyorum EGT de extra stars Leonardo gibi oyunlar güzel kazanç veriyor özellikle düşük kasa da 20-40 burnig hot güzel veriyor iki üç geçe önce extra stars da 3 TL bet ile farm yaparken 1700 TL bakiye yaptım not kasa 70 TL idi