Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Pttmatik Paramı Yuttu

eslem77

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
294
122
43
Merhaba arkadaslar cumartesi aksami 1700 tl ptt atmsinde ziraat kartimla para yatircaktim atm ariza verip tüm parayi yuttu ve ben ihtiyacim vardı ödemeler olsun borclar olsun yalanci durumuna düştüm resmen.. ziraat bankasi 30 gün ile 180 gün arasi sürer falan diyor bu kadar basit mi tüm param gitti benim var mi basına gelen beni bir aydinlatsin

Erkan4235

Fenerbahçe
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
7,050
5,618
113
Özel bankalarda kısa sürüyo ama devlet bankası sıkıntı geçmiş olsun dost dava da açsan bişey çıkmaz devlet güvencesi altında olduğu için

Scarface067

🥀🥀
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,651
1,762
113
Akbank da oldu benim 3 4 güne sonuçlandı

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,707
14,879
113
Normal banka olsaydı 1-7 iş günü. Ama ptt olunca 1 ay 2 ay sürüyor. Ptt den atm den işlem yapılmaz çok sıkıntılı ptt atmsi. Hiçbişey yapamazsın süreci beklicen sadece

erantgil

フェネルバフチェ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,563
26,492
113
Merhaba arkadaslar cumartesi aksami 1700 tl ptt atmsinde ziraat kartimla para yatircaktim atm ariza verip tüm parayi yuttu ve ben ihtiyacim vardı ödemeler olsun borclar olsun yalanci durumuna düştüm resmen.. ziraat bankasi 30 gün ile 180 gün arasi sürer falan diyor bu kadar basit mi tüm param gitti benim var mi basına gelen beni bir aydinlatsin
Benimde başıma geldi ATM basında hemen müşteri hizmetlerini aradım ATMnin kodunu söyledim sıkışan miktarı söyledim ertesi gün hesabıma geçti garanti bankası

Sorun olacağını düşünmüyorum çünkü atmdeki para belli sıkışan belli hesabına geçecektir

Stormcan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,017
1,586
113
aynı durumdayım kardeşim aradın bankayı dediki internet bankacılığından başcurulardan irtiraz ediceksin ettim 20 gün kimse ne aradı ne başvuru yapıldı falan mesaj düşmedi en sonunda internet bankacılığından dedim hayıdır ya bi insan başvuruyu aldık falan diye mesaj atar bu ne rahatlık 30-180 gün arası sürer diyor 1 ay oldu heralde hala gelen giden bişey yok aynsını enparada yaşadım evet oda 30 günde geri geldi ama adamlar haftada 1 ilgileniyoruz mesajları mailleri atıyordu ziraat rresmen banane havasında bu konuda

kalpszzz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
836
321
63
aynı mevzu yapıkredi atm sinde yaşadım 2.güne yatırmışlardı, inşallh erkenden çözülür, çok sıkıntılı bi durum, geçmiş olsun aga

Azadi6321

Why so...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,139
3,374
113
Ne kadar yuttuysa o PTT şubesine gidip forum dolduruyon 1 hafta içinde PTT kartın varsa oraya yoksada PTT şubesinden kimliğinle alırsın en fazla 15 gün surer

RaymondReddington

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,129
1,161
113
özel bankada 1-7 gün deniyor ama işin peşine düşünce aslında öyle değil 10 dk da sorun çözülüyor ve bu 10 dknın 5 dksı arama bağlanmasıyla geçiyor zaten.
param atm de kaldı aradım ödeme yapmam lazım acil olarak dedim uzaktan atm numarasından kontrol ettiler ve sıkışan miktarı görebiliyorlar zaten orada anında parayı hesabınıza yatırıyoruz sıkışan para atm görevlisi atmyi açtığında haznede kalır bize aktarılır dedi ve parayı anında yatırdılar hesabıma kaldığınız yerden devam edebilirsiniz dediler.

o para daha hazneye inmeden sensörlerden geçiyor ve miktar belirleniyor yani sıkışsa bile zaten miktar biliniyor.sadece personelin yardımcı olması gerekiyor

Slayer33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,562
1,966
113
Ee reis dava falan acamazmiyim benim ihtiyacim var banka gaspediyor resmen kamera kaydi herseyi var yazik günah. Atmye iki el yumruk atsam polisler atm gorevlileri herkes gelir ama :(
Valla ben yaptım bı bayramdi müşteri temsilcisi bayram sinrasi bakılır filan dedi bakın o zaman atmyee napiyosun dedim yumrukladim ettim güvenlik geldi 15 dk ya :) ama parayi o gün alamadım tabi