- 956
- 630
- 93
Ekli dosyalar
-
156.7 KB Görüntüleme: 308
Sebep neymişherkese ayrı şey diyolar dolandırıcı bunlar 100 yaptım bakiyeyi ssilip kapadılar hesabı
canlı yüzüme kapattı sebep bile yazmadıSebep neymiş
Geçmiş olsun dostumcanlı yüzüme kapattı sebep bile yazmadı
Saçmalığa bak ya yasaldan oynasan oran yok kacaktan oynayınca garantin yok nabacagimizi şaşırdıkcanlı yüzüme kapattı sebep bile yazmadı
Gecen sene uye oldum pulibete baya kazandim hic sorunsuz paralarimi cektim ama sana neden oyle olmus anlamadim normalde cok saglam sitedirherkese ayrı şey diyolar dolandırıcı bunlar 100 yaptım bakiyeyi ssilip kapadılar hesabı
Bu sıralar Tokatçı site çok bildiğinden şaşmamak gerekwalla tek sabit siteden oynuyorum şaşmaz
ayn öyle abi şimdi betkolikten 5 ₺ aldım 100 yaptım vereceklermi bakalımBu sıralar Tokatçı site çok bildiğinden şaşmamak gerek
tebrikler dostumayn öyle abi şimdi betkolikten 5 ₺ aldım 100 yaptım vereceklermi bakalım
Verdiler mi bariayn öyle abi şimdi betkolikten 5 ₺ aldım 100 yaptım vereceklermi bakalım
betmarloymuş yanlış yazmışım hala bekliyotum gelmedi dahatebrikler dostum
yaş kaçtı abi seninVerdiler mi bari
Kaçakla-Yasal arasındaki oran farkı topu topu en fazla %10 dostum.İstersen tekrar bi gözden geçirip karşılaştırma yap.Saçmalığa bak ya yasaldan oynasan oran yok kacaktan oynayınca garantin yok nabacagimizi şaşırdık
25 hocamyaş kaçtı abi senin
Haklısın fazla fark yok ama kombine yapınca anlamlı bir fark oluşuyor hocam bide canlı oynamak zulüm gibi mesela nesinede falanKaçakla-Yasal arasındaki oran farkı topu topu en fazla %10 dostum.İstersen tekrar bi gözden geçirip karşılaştırma yap.
Betmarlo verir bence ya bugüne dek pek bi olumsuz yorum görmedim onlar hakkında açıkçasıbetmarloymuş yanlış yazmışım hala bekliyotum gelmedi daha