- 945
- 867
- 93
Kral genede bi sansimi denemeyi dusunuyorum galba ya 50tl bana bisey kaybettirmez ama 360tl bisey kazandirir 130tl alirsam ve atletico kazanirsa içimde kalir bakalim belkide atletico 1 gol atar oyle bozdururumBnece bozdur ya kardasin
hadi bol şanslar ozamanKral genede bi sansimi denemeyi dusunuyorum galba ya 50tl bana bisey kaybettirmez ama 360tl bisey kazandirir 130tl alirsam ve atletico kazanirsa içimde kalir bakalim belkide atletico 1 gol atar oyle bozdururum
Madridi oldum olasi sevmem. Is sampiyonlae ligi oldugu icin degisirdrm. Leipzigin cok etik oyuncusu var. Ben senden olsam suan farklı kupon yapıyordum.Kral genede bi sansimi denemeyi dusunuyorum galba ya 50tl bana bisey kaybettirmez ama 360tl bisey kazandirir 130tl alirsam ve atletico kazanirsa içimde kalir bakalim belkide atletico 1 gol atar oyle bozdururum
Reis başlığı değiştirmezsen sevinirim yoksa konun taşınacak kurallar gereği totemcilerden verebilirsin ama TC onaylı olması gerekiyorOzaman beylerrrrr toteme çevirlim??? Gelirse 3 kişiye 20tl papara diyelim??
Ozaman beylerrrrr toteme çevirlim??? Gelirse 3 kişiye 20tl papara diyelim??
Bilmiyordum reis tekrar duzelteyim tutarsa unutmam eyw bilgilendirme için canini yirim
Şimdilik sorun yok reis İddaa Kupon Paylaşım Alanın da kalabilir totem yapanlara verebilirsin TC onaylı olması yeterlidirBilmiyordum reis tekrar duzelteyim tutarsa unutmam eyw bilgilendirme için canini yirim