Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Real Madrid

Serkangokhan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
370
313
63
Real Madrid maçına ilk yarı 1.5 üst sarı kart oynadim..maçı izliyorum..1 sarı kart oldu ve ilk yarının son dakikalarında bir kart daha oldu..ama yayıncı kartı göstermedi..ilk yarının bitiş düdüğünden önce mi sonra mı belli değil...ama şu bir gerçek ikinci yarıda başlamamisti...sizce ilk yarı sarı kart kaç???

Kara000

Trabzonspor
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,486
4,422
113
Real Madrid maçına ilk yarı 1.5 üst sarı kart oynadim..maçı izliyorum..1 sarı kart oldu ve ilk yarının son dakikalarında bir kart daha oldu..ama yayıncı kartı göstermedi..ilk yarının bitiş düdüğünden önce mi sonra mı belli değil...ama şu bir gerçek ikinci yarıda başlamamisti...sizce ilk yarı sarı kart kaç???
İkinci yarı baslamamissa 2 olur düdük çaldıktan sonra bile olsa bı ara İtalya'da hakem ilk yarıyı bitirdi vardan birşeyler kontrol edip oyuncuları geri çağırıp penaltı kullandirmisti

Elli4

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,344
5,541
113
Flashscore gore ilk yari 1 tane saha ici 1 tane saha disi diyor. Saha disinda dedigi oyuncu ilk 11 de ama herhalde devre bittikten sonra gormus. Yani 1 tane gecerli kart var maalesef.

Serkangokhan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
370
313
63
Çok karışık durum 🤣inan çözemedim...betco önce kazandı sonra kaybetti yaptı...mantık olarak geçerli olması lazım bence ...bu arada kupon 1k oran 2.90

Elli4

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,344
5,541
113
Bet365 de karti 2. Yarida diye gostermis. O birsey degil bende freebet aldim az once. 6 kart var diye 8,5 kart ustu oynadim. Dakika 75 de 2,80 veriyordu 9 kart olura. Orandan da birsey cikartamiyorum

BORDOMAVİ

TRABZONSPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,226
6,412
113
İstatistik veya kart bahsinin kötü yanları işte ne desen siteyi ikna edemezsin aynı olayı 1xbette yaşasan senden maçın videosunu isterlerdi