- 1,235
- 724
- 113
Eyvallah bakalim kaç gündür yatıyorum yeni site yeni sayfa olucak mıHadi bakalım bol şans dost..
her zaman yeni sayfa iyidir tekrardan bol şans dostEyvallah bakalim kaç gündür yatıyorum yeni site yeni sayfa olucak mı
Güzel kupon yapmışsın hacim umarım gelir bişey diyeyim Sacramento oyuncu vizyonu olarak tempo yapması gereken bir takım ama koç takımı tempolu oynatmıyor yada oyuncular oynamıyor ne var takımda bilmiyorum ama geçen seneki oyun yapısına dönerse ki dönmesi lazım yoksa daha kafadan havlu atarlar Sacramento maçına ya hiç oynamayın yada alt oynamayın
Sağol tavsiye için bro inş bu macda alt olur bakaimGüzel kupon yapmışsın hacim umarım gelir bişey diyeyim Sacramento oyuncu vizyonu olarak tempo yapması gereken bir takım ama koç takımı tempolu oynatmıyor yada oyuncular oynamıyor ne var takımda bilmiyorum ama geçen seneki oyun yapısına dönerse ki dönmesi lazım yoksa daha kafadan havlu atarlar Sacramento maçına ya hiç oynamayın yada alt oynamayın
Tebrikler güle güle harcaKupon kazanmış arkadaslar
Hayırlı olsun kardeşimKupon kazanmış arkadaslar
Tebrikler güle güle harca
EyvallahHayırlı olsun kardeşim
yenir yenir çatır çuturAdam freebet le koymuş çocuğu hayırlı olsun kardeşim şansın daim olsun ☺ cumartesi günü bende freebetimi watford 3. Gölü atar oynadım 70 ten sonra 5.20 oradan 350 verdi tadından yenmiyo valla ☺
Sağolasın baskantebrikler