Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin Rekabet NBA Kuponum

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,248
154,329
113
Hadi bakalım bol şans dost..:);)

Kara000

Trabzonspor
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,494
4,428
113
Güzel kupon yapmışsın hacim umarım gelir bişey diyeyim Sacramento oyuncu vizyonu olarak tempo yapması gereken bir takım ama koç takımı tempolu oynatmıyor yada oyuncular oynamıyor ne var takımda bilmiyorum ama geçen seneki oyun yapısına dönerse ki dönmesi lazım yoksa daha kafadan havlu atarlar Sacramento maçına ya hiç oynamayın yada alt oynamayın

ertugrulbaba07

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,235
724
113
Güzel kupon yapmışsın hacim umarım gelir bişey diyeyim Sacramento oyuncu vizyonu olarak tempo yapması gereken bir takım ama koç takımı tempolu oynatmıyor yada oyuncular oynamıyor ne var takımda bilmiyorum ama geçen seneki oyun yapısına dönerse ki dönmesi lazım yoksa daha kafadan havlu atarlar Sacramento maçına ya hiç oynamayın yada alt oynamayın
Sağol tavsiye için bro inş bu macda alt olur bakaim

asdrepli1

Aşkta kaybettim, belki kumarda.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
628
182
43
Sacramento sıkıntı gibi bol şans dostum kazanırsın umarım ben de clippers ve dallasın kazanmasını bekliyorum kuponda :)

mesut90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
521
112
43
Adam freebet le koymuş çocuğu hayırlı olsun kardeşim şansın daim olsun ☺ cumartesi günü bende freebetimi watford 3. Gölü atar oynadım 70 ten sonra 5.20 oradan 350 verdi tadından yenmiyo valla ☺