Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Rekorbet 50 TL Deneme Bonusu

Cubiter

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,026
10,016
113
2 ay önce bana wp den eklemislerdi 300 yap çeldi nakit ekledilerdi
Ama deneme bonusu 1000 yap 200 çek site ödeme yapıyor yatırımda yaptim ben
Eğer çekip geri yatirirdan yüzde 50 nakit bonuslari var ilk yatırıma ben onuda almıştım artı yatırım yaptım diye 1 ay sonra 20 frespin yatırdılar herkeze ondanda çekim yaptım slotları baya oduyodu

Dogan5516

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
146
21
18
Yaw bu sıte bana deneme bonusu vermedi Bi türlü

Rizespor

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
143
46
28
Çekimde bahaneleri bitmeyen site rekorbet

Elli4

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,344
5,541
113
Uye oldum ayni ip dediler. İp ne? Dedim kapattim.

Dagfrk3463

🦅🖤1903🤍🦅
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,718
582
113
Çoklu üyelik diyip bonusu vermiyorlar oysaki yeni üyelik açtım kullanıcı adı Dagfrk3463

gokhan85

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17
4
3
2 ay önce bana wp den eklemislerdi 300 yap çeldi nakit ekledilerdi
Ama deneme bonusu 1000 yap 200 çek site ödeme yapıyor yatırımda yaptim ben
Eğer çekip geri yatirirdan yüzde 50 nakit bonuslari var ilk yatırıma ben onuda almıştım artı yatırım yaptım diye 1 ay sonra 20 frespin yatırdılar herkeze ondanda çekim yaptım slotları baya oduyodu
yalan inanmayin eb buyuk dolandirici sitedir.site adami bu d.landirici siteyi oven her kimse.whatsaptan engellediler.siteye giristen engellediler.resimlerini attim siteye.bonuslarina kanmayin.paraniza el koyarlarlar sonra aglamayin

gokhan85

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17
4
3
slot kazancima coktu bu site.gorsellerini attim.rekorbet dolandiricilikta cigir acmistir.burda bu d.landirici sitenin reklamini kim yapiyorsa o sitenin elemanidir.oyuncu cekmeye calisiyorlar.sonrada tum parasina risk birimi diyerek el koyacaklar ve sizleri whatsapta dahil heeyerden engelliyecekler