- 625
- 686
- 93
Kasa 449 hedefi belirlemedim oyuna göre bakalım rulet takip olmadığı için youtube dan canlı açacağım linkini bırakıyorum uğramayı unutmayın şanslı sayilarinizi bekliyorum modlar izin verir inşallah 🙂🙃
Kalitede problem oluyor onu çözmeye çalışıyorumvideo gizli diyor dost
Bi düzenleme yapıp geliyorum kanka yazarımbekliyoruz dost şansın bol olsun
mobil yerine pc den açmayı dene birde kankaKasa 449 hedefi belirlemedim oyuna göre bakalım rulet takip olmadığı için youtube dan canlı açacağım linkini bırakıyorum uğramayı unutmayın şanslı sayilarinizi bekliyorum modlar izin verir inşallah 🙂🙃
Kanka kalite bozuluyor ayarlayamiyorum yokmuş anlayanbol şans ilk defa forumda bir canlı yayın bir rollingi olacak sanırım... tutarsa yaygınlaşır gibi
Kanka PC yokmobil yerine pc den açmayı dene birde kanka
Dur bakalım halledicemKanka PC yok
adam 10 saniyelik spin arasında nasıl girecek atacak dostdost arada ekran görüntüsü atsanda olur
sanırım canlı yayın desteklenmiyor
Kardes bol sans.bu tarz video olaylarini hic gormedim yasak olabilir.hem bu ugrastirici arada ekran atarsin olur biter.Kasa 449 hedefi belirlemedim oyuna göre bakalım rulet takip olmadığı için youtube dan canlı açacağım linkini bırakıyorum uğramayı unutmayın şanslı sayilarinizi bekliyorum modlar izin verir inşallah 🙂🙃
Bilmiyorum kanka inş yasak değildir program yükleyip deniyorum bakalımKardes bol sans.bu tarz video olaylarini hic gormedim yasak olabilir.hem bu ugrastirici arada ekran atarsin olur biter.
Var mi bildiğin programlar çöp yt den açınca kalite kötü oluyor cozemedim bir türlüKardes bol sans.bu tarz video olaylarini hic gormedim yasak olabilir.hem bu ugrastirici arada ekran atarsin olur biter.
dost en iyisi futbol basket oyna takip edelim ekran alıp atarsınVar mi bildiğin programlar çöp yt den açınca kalite kötü oluyor cozemedim bir türlü
Kanka rulet devam edilemez arada ekran atarım şanslı sayilarinizi söyleyindost en iyisi futbol basket oyna takip edelim ekran alıp atarsın