Para olsa yatircam reis yok ki15 gün sonra bonus süresi bitti derler . 1500 ü çöpe atma bence
Hacı valla maaş bekliyorm şuan ondan yoksa hani yatiirm işlemine yardımcı olana beş yüz fazla atarimSite sağlam da bonus süresi biter gibi birşeyler uydurabilirler sana ben 800 yaptım 800 yatırıp 800ü rulette tek kat çevirip çektim tümünü
Ben 2014 yılından bu yana restbette oynarım hiç bir kez sıkıntı yaşayanı görmedim gözü kapalı yatırabilirsin paranıArkadaşlar çevrimi tamamladım restbet de
1500 TL oldu ..1500 yatır 1.30 şartını tamamla tüm bakiyeti çek diyorlar guvenilirli . On beş gün sonra maaş Alicam yatırmayı düşünüyorm
Ekli dosyayı görüntüle 481201
Knka maaşa var on beş gün .bir arkadas yatırım için yardımcı olursa 500 fazla aticagimBen 2014 yılından bu yana restbette oynarım hiç bir kez sıkıntı yaşayanı görmedim gözü kapalı yatırabilirsin paranı
Knka ben maaşı bekliyorm işte öyle yatiricam. Yatırma yardımcı olana beş yüz TL fazla aticam .numara veririmKanki bende geçen 500 yatırdım çektim ödediler
ama şimdi siteler bı acayip bilemedim
kanka 100 tl alıp gün içinde atıcam deyip 3 ay forumda saddam gibi saklanan tipler var 1500 tl kim niye atsın sor canlı desteğe bunu çekmenin süresi var mı diye yok derse maaşında yatır çek var derse yapacak bişey yokKnka ben maaşı bekliyorm işte öyle yatiricam. Yatırma yardımcı olana beş yüz TL fazla aticam .numara veririm
Yok be moruk haklısın tabi de bende acil benzin aticaktm WhatsApptan numaradan konuşmayı düşünüyordm da dedm 500 de fazla atarım ama sende haklısınkanka 100 tl alıp gün içinde atıcam deyip 3 ay forumda saddam gibi saklanan tipler var 1500 tl kim niye atsın sor canlı desteğe bunu çekmenin süresi var mı diye yok derse maaşında yatır çek var derse yapacak bişey yok
Evet yatır çek dediler süre sınırı yok reis .. bende maaşa on bes gün var diye dedm kafadan beş yüz TL kar isteyen iletiism kurşun WhatsApptan ama tabi kimse kimseye güvenmez.maasi beklicem artkİyi okumadınız mi çevrim şartını tamamladım diyor yani ana bakiye olarak geçmiş hesaba bı ömür silinmez sadece yatırıp çekmek kalmış
Yatır reis sıkıntı çıkmazArkadaşlar çevrimi tamamladım restbet de
1500 TL oldu ..1500 yatır 1.30 şartını tamamla tüm bakiyeti çek diyorlar guvenilirli . On beş gün sonra maaş Alicam yatırmayı düşünüyorm
Ekli dosyayı görüntüle 481201