Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Rinosbet 20 TL Freebet veya 30 Freespin (Mail Gelenlere)

Ipswich

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,380
5,981
113
Tarafını Seç 20 Freebet Veya 30 Freespin

20 Free Bet = Futbol veya Basketbol karşılaşmalarında en az 3 li kombine olarak minimum 1,70 oranlardan kullanılabilir. (Kombine içerisinde tüm karşılaşmalar futbol veya basketbol minimum 1,70 üzeri olmalı) Free bet kazancı hesaba otomatik yansıyacak ve tutar istenilen alanda kullanılabilir 100 TL olarak çekim yapılabilir. 24 saat içerisinde promosyon kullanılmazsa otomatik olarak iptale düşecektir.

30 Free Spin = Popok Gaming slot sağlayıcısı Diamond Flash oyununda geçerli yine kazanç istenilen alanda kullanılabilir ve 100 TL olarak çekim gerçekleştirilebilir. 24 saat içerisinde kullanılmazsa promosyon sistem tarafından iptal edilir.

bns.PNG

Ipswich

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,380
5,981
113
mailleri kontrol edin mail gelmişse üye olun talep edin canlıda sıra yoktu ben alırken hemen bağlandı

serhatcan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,402
5,216
113
mailleri kontrol edin mail gelmişse üye olun talep edin canlıda sıra yoktu ben alırken hemen bağlandı
canlı destek yoğunlaşıyor 🤣🤣

Kuyruktaki sayı 12 bulunmaktadır. Tahmini bekleme süresi yaklaşık 7 dakikadır. Sabrınız için teşekkürler.
Eger beklemek istemiyorsaniz, bize mesaj birakmak için buraya tiklayin

Ipswich

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,380
5,981
113
canlı destek yoğunlaşıyor 🤣🤣

Kuyruktaki sayı 12 bulunmaktadır. Tahmini bekleme süresi yaklaşık 7 dakikadır. Sabrınız için teşekkürler.
Eger beklemek istemiyorsaniz, bize mesaj birakmak için buraya tiklayin
gören girdi hemen ben tak diye aldım saniyede :D aldık ve tak diye kaybettik :D

malikasit

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
459
101
43
Sms ve mail kontrolu yapuyor gelmeyen bosa uye olmasin vermiyorlar

kondeees

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,279
19
38
Bu site güven vernedi hesabıma girdiğimde engellenmiş görünüyor sorgusuzca bu tarz siteler cekim onayı vermez bakiyeniz sıfırlanır
Benden söylemesi dikkat edin. .

umutfalconn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,214
247
63
ödeme yapmıyor.boşa üye olmayın.3 maç kombine kupon yaptırıyorlar kazanınca 100 tl yi sildiler.