- 6,416
- 2,549
- 113
Futbol bu reis. Hiç belli olmaz. En güvendiğin maç yatar da. Böyle gelmez dediğin maçlar gelir çoğu zaman
Knki beni korkutan liverpool maçı olmazsa yandım oynamasak iy 4 gol olur bu maçta bu gün ne olacak bakalımilk per iyi gecti devam boyle
aga uruguayda en cok oynadigim ve ust olan takim bugun gununde olsunlar ilk yari 2 gol atsinlar yeter sonra ölsünlerKnki beni korkutan liverpool maçı olmazsa yandım oynamasak iy 4 gol olur bu maçta bu gün ne olacak bakalım
Fenerde de sayılar durdu ben bu takımın taaaga uruguayda en cok oynadigim ve ust olan takim bugun gununde olsunlar ilk yari 2 gol atsinlar yeter sonra ölsünler
3 dk var mola ospir ospir maç "aga uruguayda en cok oynadigim ve ust olan takim bugun gununde olsunlar ilk yari 2 gol atsinlar yeter sonra ölsünler
Allahtan dep atıyor da tam sınırdayız yinedeaga bu fener hep boyle euroda savunma yapa yapa yiyor milleti
Sıkıntı yok knk benim konudan devam.Kasa 500 olursa 2 ksiiye 25 papara bugün konu nasıl açılıyor bilmiyorum rahatsızlık icn kusra bakmayın
Bu won senin kardeşim tebrik ederimKasa 500 olursa 2 ksiiye 25 papara bugün konu nasıl açılıyor bilmiyorum rahatsızlık icn kusra bakmayın
bol sans kardeşimKasa 500 olursa 2 ksiiye 25 papara bugün konu nasıl açılıyor bilmiyorum rahatsızlık icn kusra bakmayın