- 87,107
- 66,539
- 113
Halimize şükür reis
Türkiyenin yüzde 80 ni sen gibi reisHeryerden icra durumu için ariolar 50 tane fstkli numaralar ruh halim çok kotu insan 7 farklı numaradan üst üste ararmi
Aynı durum aynı kaderNe hissettiğimi ben bile bilmiyorum bazen delirmiş olabilirim yada aydınlanmış.
Herşey çıkar menfaat dostum. Belki birilerinin hoşuna gitmeyip tepki gösterenler olabilir ama dinlerde böyledir. İnsan iyi olduğu için dine inanmaz. Dinsizliğin vaadettiği birşey olmadığı için çıkar menfaat mantığıyla inanır. Neden var olduğunu da sana söyliyim yani yaşama sebebini. Ebevynlerin yaşlandıkları zaman yalnız kalmamaları için varsın. Bu söylediklerim çok tepki toplayabilir ama herşey özünde çıkar menfaate dayanır. Dostluklar da karşılıklı çıkar ilişkileridir. Yalnız kalmak birçok açıdan kötüdür o yüzden birçok canlı türü gruplar halinde yaşamayı seçer. Ben insanlarla yüz göz olmamak için market harici evimden çıkmıyorum ve en asgari şartlarda yaşıyorum. Bir tane de bir ayağı olmayan engelli bir kedim var ikimiz mutlu mesut yaşıyoruz işte. Daha pahalı telefonu, ayakkabıyı alayım gibi takıntılarım yok. Yırtık kıyafetler giyiyorum, sigara külüyle delinmiş kanepede oturuyorum çünkü benim için fonksiyonellik önemli dış görünüş değil. Buna rağmen kendimi çok daha mutlu ve huzurlu hissediyorum. Kendimi kimseye kanıtlamak zorunda değilim ve bu çok güzel bir duygu. Yarışın içinde yokum ve çok sade bir hayatım varEnayi gözüyle bakılan bu devirde, Hiç olmamayı tercih ederdim. Herkes göreceli duygularını eserinde kalmış, Gerçekten hak edenin hak etmediği bir devirde yaşıyoruz. Öyle Hasret kaldı ki İçten gözleri gülen insanlara, Amasız, fakatsız sevenlere... Onca insan onca kalabalık içinde nasıl olur da yalnız hisseder kendini insan
İşte bu ! Aynı hisleri paylaşıyoruz, mantık uyumluluğunu bilemem ama tespitler çok yerinde.Herşey çıkar menfaat dostum. Belki birilerinin hoşuna gitmeyip tepki gösterenler olabilir ama dinlerde böyledir. İnsan iyi olduğu için dine inanmaz. Dinsizliğin vaadettiği birşey olmadığı için çıkar menfaat mantığıyla inanır. Neden var olduğunu da sana söyliyim yani yaşama sebebini. Ebevynlerin yaşlandıkları zaman yalnız kalmamaları için varsın. Bu söylediklerim çok tepki toplayabilir ama herşey özünde çıkar menfaate dayanır. Dostluklar da karşılıklı çıkar ilişkileridir. Yalnız kalmak birçok açıdan kötüdür o yüzden birçok canlı türü gruplar halinde yaşamayı seçer. Ben insanlarla yüz göz olmamak için market harici evimden çıkmıyorum ve en asgari şartlarda yaşıyorum. Bir tane de bir ayağı olmayan engelli bir kedim var ikimiz mutlu mesut yaşıyoruz işte. Daha pahalı telefonu, ayakkabıyı alayım gibi takıntılarım yok. Yırtık kıyafetler giyiyorum, sigara külüyle delinmiş kanepede oturuyorum çünkü benim için fonksiyonellik önemli dış görünüş değil. Buna rağmen kendimi çok daha mutlu ve huzurlu hissediyorum. Kendimi kimseye kanıtlamak zorunda değilim ve bu çok güzel bir duygu. Yarışın içinde yokum ve çok sade bir hayatım var
Kedilerin tatlılığını sevgisini hiçbir şeye değişmem. İnsan sevmiyorum sevebileceğimi de zannetmiyorum. Gençler arasındaki sidik yarışını, marka merakını, takıntısını görmekten midem bulanıyor. Her şey çok fazlasıyla yapay. samimi gelen tek şey kedimin tatlı yüzüİşte bu ! Aynı hisleri paylaşıyoruz, mantık uyumluluğunu bilemem ama tespitler çok yerinde.