Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Basketbol Russell Westbrook Lakers'ta

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
27,503
22,761
113
Screenshot_20210730-034951.png

Los Angeles Lakers Kyle Kuzma, KCP, Harrel ve 22. sıra draft hakkı karşılığında
Russell Westbrook , 2024 2.tur draft hakkı ve 2028 2.tur draft hakkı Kadrosuna kattı .

ysfchn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
682
349
63
Bu adamın oynadığı takım hiç bir başarı kazanamaz. Penaltıcı Ronaldodan beter istatistik kasma konusunda

Kotucocuk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,693
3,803
113
westbrook durant hariç kimseyle anlaşamaz arkadaşlar bi takımda 2 lider olmaz bu sezonda lakersin karşısına verip çok ekmeğini yicez anlaşıldı

dexter96

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,259
841
113
Takımdaki tek eksik şey enerjiydi artık o da var. Mukemmel kadro 2021/2022 NBA CHAMPION LAKERS

abdulhamit36

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,326
433
83
westbrook sampiyon olmak istiyorsa takım oyunu oynamak zorunda

gigiii

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
332
94
28
Biri Ronaldo yazmış istatistik kasma konusunda nerden yazsam bilemedim kamyon tekeri gibi patladım istatistik dediği ronaldonun 5 clsi var :d basketbol zaten tamamen istatistik sporu bu vahim açıklamayı kabul etmiyorum oyun kurucu bölümünde lakersa çok şey katacaktır ribaund asist anlamında kesinlikle lakers big treeyi kurdu

JustWatch

Bazı şeyler değişmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,552
19,151
113
Bütün ihtiyarlari lakers topladı bi beş sene şampiyonluk beklemeyin

Djokovic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,039
3,145
113
dc de oynarken her maçları üsttü :D altçı lakersta işi zor

BJK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,079
4,692
113
Golden şampiyon o.kadar

osmanhamdi

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
667
243
43
Lakers gene şutu iyi olmayan bi adam aldı. Lebron ve Davis yanına şut sokabilen adamlar gerekiyor bakalım yan parçaları bi şekilde toplayacaklar mı. Gene de normal sezon başarı sağlayacaktır.

En azından Lebron, Davis yokken takımı taşıyacak biri olacak.

ysfchn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
682
349
63
Biri Ronaldo yazmış istatistik kasma konusunda nerden yazsam bilemedim kamyon tekeri gibi patladım istatistik dediği ronaldonun 5 clsi var :d basketbol zaten tamamen istatistik sporu bu vahim açıklamayı kabul etmiyorum oyun kurucu bölümünde lakersa çok şey katacaktır ribaund asist anlamında kesinlikle lakers big treeyi kurdu
Ben yazdım ergen kardeşim. Keşke direk cevap verseydin bana. neyse ben sana cevap vereyim izin verirsen Ronaldo'nun 5 değil 15 Cl kupası olsa bu onun istatistik kasan bencil bir star olduğu gerçeğini değiştirmez. Bak Star diyorum evet çok büyük futbolcu keza Rwb de aynı şekilde çok iyi bir basketçi ama dertleri aynı hep ben ön planda olayım hep ben konusulayım derdindeler. Bildiğim kadarıyla Rwb nin şampiyonluk yüzüğü yok zaten olmaması direk kendiyle alakalı Ronaldo'nun 5 Cl si var ama nasıl var bu 5 CL finalinin kaçında fark yaratmış ? Yaşın belki yetmez Ronaldo ilk CL kupasını Man utd ile kaldırdı Chelsea yi finalde penaltılarla eleyerek Ronaldo peki ne yaptı o penaltılarda biliyormusun en kritik atışta mal gibi kullanarak kaçırdı penaltıyı arkasından bebek gibi ağladı sonra. az kalsın bir takımın 1 senelik emeğini heba ediyordu artistliği yüzünden. neyseki imdadına Edwin Van der saar yetiştide götünü kurtardı. 2. Cl finalinde Atletico 1-0 a kitlesi maçı nerdeydi senin Ronaldon ? Ordada Ramos kurtardı götünü maç uzatmaya gidip rakibin pili bitip fark açılınca gitti anca penaltıdan tabelaya adını yazdırabildi sonra bide maçı kurtarmış gibi vücudunu göstermeler falan. 3. Cl si yine Atleticoya karşı o maçtada 90 dakka hatta 120 dakika ortada boş boş gezip seri penaltılarda son penaltiyi atarak yine kahraman gibi göstermeye çalıştı kendini. Bak dikkat et 3 Cl finali hepsinde bir penaltı hikâyesi baska bir şey yok ortada. takım arkadaşları hazırlasın uğraşsın buda en büyük pay benim bu işte diyerek algı kasıp hava atmaya çalışsn yemezler kardeş yemezler anca senin gibi toy gençleri kendilerine inandırırlar.

gigiii

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
332
94
28
Ben yazdım ergen kardeşim. Keşke direk cevap verseydin bana. neyse ben sana cevap vereyim izin verirsen Ronaldo'nun 5 değil 15 Cl kupası olsa bu onun istatistik kasan bencil bir star olduğu gerçeğini değiştirmez. Bak Star diyorum evet çok büyük futbolcu keza Rwb de aynı şekilde çok iyi bir basketçi ama dertleri aynı hep ben ön planda olayım hep ben konusulayım derdindeler. Bildiğim kadarıyla Rwb nin şampiyonluk yüzüğü yok zaten olmaması direk kendiyle alakalı Ronaldo'nun 5 Cl si var ama nasıl var bu 5 CL finalinin kaçında fark yaratmış ? Yaşın belki yetmez Ronaldo ilk CL kupasını Man utd ile kaldırdı Chelsea yi finalde penaltılarla eleyerek Ronaldo peki ne yaptı o penaltılarda biliyormusun en kritik atışta mal gibi kullanarak kaçırdı penaltıyı arkasından bebek gibi ağladı sonra. az kalsın bir takımın 1 senelik emeğini heba ediyordu artistliği yüzünden. neyseki imdadına Edwin Van der saar yetiştide götünü kurtardı. 2. Cl finalinde Atletico 1-0 a kitlesi maçı nerdeydi senin Ronaldon ? Ordada Ramos kurtardı götünü maç uzatmaya gidip rakibin pili bitip fark açılınca gitti anca penaltıdan tabelaya adını yazdırabildi sonra bide maçı kurtarmış gibi vücudunu göstermeler falan. 3. Cl si yine Atleticoya karşı o maçtada 90 dakka hatta 120 dakika ortada boş boş gezip seri penaltılarda son penaltiyi atarak yine kahraman gibi göstermeye çalıştı kendini. Bak dikkat et 3 Cl finali hepsinde bir penaltı hikâyesi baska bir şey yok ortada. takım arkadaşları hazırlasın uğraşsın buda en büyük pay benim bu işte diyerek algı kasıp hava atmaya çalışsn yemezler kardeş yemezler anca senin gibi toy gençleri kendilerine inandırırlar.
tamam