- 524
- 162
- 43
Hahafafgttssszsfffaaaashakhtar donetsk ne olacak şimdi Rusya ligine mi geçecek
Hahafafgttssszsfffaaaashakhtar donetsk ne olacak şimdi Rusya ligine mi geçecek
Almanya sizi kıskanıyorBence sen yanlış dusunuoshn güzel dostum almanya dost görünümlü düşman. Cumhurbaşkanimizi sevmiyorlar. Bizim şuan azerbaycan dan başka dostumuz yok
Cumhurbaşkanımızı biz seviyor muyuz aw😅😅 biz kendi kendimiz ile savaş yapıyoruz. Neymiş savaş yüzünden ucu bize dokunur mu diyorsunuz ama biz kendi kendimize ucunu dokundurtuyoruz. Türkiye'yi türkiye halkı dışında kimse diz çöktüremez. Biz kendi iç savaşımızı düzeltelim bize ne elalemden. Ülkede tayyip miş ekrem miş kılıçdaroğluymuş hiçbirini sevmiyorum diğerlerini de sevmiyorum. Ben bu aptal insanlara gidip oy bile kullanmiyorum. Kim ülkenin basında olursa olsun tartışma kaos bitmez. O yüzden herkes kendi yaşam ünitesine bakıp 70 yıl çalışıp bir şekilde yaşayıp ölmeye bakalım. yapacak birşey yok Kumara devamBence sen yanlış dusunuoshn güzel dostum almanya dost görünümlü düşman. Cumhurbaşkanimizi sevmiyorlar. Bizim şuan azerbaycan dan başka dostumuz yok
Suan 9.3 bro ukrayna basede takiliyor 😁Ne oldu bu savaş
Bu deli miSuan 9.3 bro ukrayna basede takiliyor 😁
👍👍👍Beyler hiçbir şeyi dert etmeyin bu hükümet zaten olabildikce bu ülkeyi kötü yönetiyor dünyada ki hiçbir gelişme bizi bu durumdan kötüye götürmez sıkmayın tatlı canınızı
Jackpot bugüne nasipmiş desene..An itibariyle Rusya Parlementosu, Putin'e Rus askerini yurtdışındaki operasyonlara gönderme yetkisi verdi. Başlıyor dostlar bugün