- 1,098
- 471
- 83
Beyler fena salgın var bnde sırt ağrısı bel ağrısı oluyor sizlere oluyormu abimlede gorusdum baska sehırde abim dediki bndede oluyor testis ağrısıda oluyor ne yapcaz beyler ölüyoruz ya kuzenım domuz gribi oldu herkez hastanelerde
Knka 10 gun önce ölüyordum az daha asırı bir salgın var bol bol c vitamini al öldürücü bir etkisi yok ama yataga düşürüyor bir haftaBeyler fena salgın var bnde sırt ağrısı bel ağrısı oluyor sizlere oluyormu abimlede gorusdum baska sehırde abim dediki bndede oluyor testis ağrısıda oluyor ne yapcaz beyler ölüyoruz ya kuzenım domuz gribi oldu herkez hastanelerde
geçen hafta bizde geçirdik bu dediklerin hepsi oldu geçmiş olsunBeyler fena salgın var bnde sırt ağrısı bel ağrısı oluyor sizlere oluyormu abimlede gorusdum baska sehırde abim dediki bndede oluyor testis ağrısıda oluyor ne yapcaz beyler ölüyoruz ya kuzenım domuz gribi oldu herkez hastanelerde
Katılıyorum. Covid dönemi boyunca çalışmıyordum hep evdeydim. O yüzden aşı zorunluluğumda yoktu. Hiç covid aşısı olmadım. Çok şükür nazar değmesin 2 senedir hasta olduğum yok. Covid açısından kaynaklı olabilir bu salgın hastalıklar dikkatli olmakta fayda var.Korkutmak istemiyorum ama bu hayra alamet değil iğne zorunlu haldeydi kovit döneminde aklıma binbir türlü şeyler geliyor hasta olmayan kimse kalmadı bu tesadüf olamaz
Doktorlara da güven kalmadı ki bu şu zamanda normal, birinin teşhisine öbürü burun kıvırıyor, birinin yazdığı ilacı iptal edip başka ilaç yazıyor.İnsulin kullanan şeker hastasına insulini bıraktırip yanında verdiği ilacın dozunu da ayarlayamayip ayağının kesilmesine sebep oluyor, birkaç milyon tane daha sayayım mi? Hastanelere gittin mi genç bu aralar?? Bitkisel tedavi devrimi olmadıkça bu ülkede bu kimyasal geciktiricilerle sonumuz yakindir.dayı zırt pırt salgın hakkında şuram ağrıyor buram ağrıyor diye konu açacağına doktora mı gitsen daha mantıklı gibi ne dersin
Zorunlu haldemiydi ben olmadım hiçKorkutmak istemiyorum ama bu hayra alamet değil iğne zorunlu haldeydi kovit döneminde aklıma binbir türlü şeyler geliyor hasta olmayan kimse kalmadı bu tesadüf olamaz
Uygulaması bile vardı çoğu yerde Zorunlu işyerinde dahil toplu taşıma AVM vb yerlerdeZorunlu haldemiydi ben olmadım hiç