Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Salgın Hk.

efsane3453

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,098
471
83
Beyler fena salgın var bnde sırt ağrısı bel ağrısı oluyor sizlere oluyormu abimlede gorusdum baska sehırde abim dediki bndede oluyor testis ağrısıda oluyor ne yapcaz beyler ölüyoruz ya kuzenım domuz gribi oldu herkez hastanelerde

eyalet32

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,980
1,521
113
bende de bel agrısı basladı burun akıntısı grniz yanması ama nrdir bilemem

hamdi54

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
448
292
63
Beyler fena salgın var bnde sırt ağrısı bel ağrısı oluyor sizlere oluyormu abimlede gorusdum baska sehırde abim dediki bndede oluyor testis ağrısıda oluyor ne yapcaz beyler ölüyoruz ya kuzenım domuz gribi oldu herkez hastanelerde
Knka 10 gun önce ölüyordum az daha asırı bir salgın var bol bol c vitamini al öldürücü bir etkisi yok ama yataga düşürüyor bir hafta

Drif45

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
726
388
63
Korkutmak istemiyorum ama bu hayra alamet değil iğne zorunlu haldeydi kovit döneminde aklıma binbir türlü şeyler geliyor hasta olmayan kimse kalmadı bu tesadüf olamaz

ilker2941

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,420
1,015
113
Bir haftadır ölüyorum bende

efsane3453

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,098
471
83
2024 yqprak dökümü olcak bu oç abd insanlıgın en buyuk dusmanı

Nevalcura

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,692
2,833
113
Aga geçen gün bi hasta olmuşum lanet bişey ya vücudumda halsizlik hiç yataktan kalkasım yok baş ağrısı herşey vardı ayağa kalktığımda dizlerim kapanıyodu kendi kendine yere düşecek gibi o derece halsizdim doktora gidip iğne oldum sonra düzelmeye başladı

EnginAres

Sokaktaki Patiler İçin 1 Kap Su 1 Kap Mama 🙏
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,939
2,047
113
Bende 1 hafta boyunca fena bel ağrısı devamında boğaz ağrısı devamında da dün ağzım yüzüm şişti fena enfeksiyon kapmışım, acile gittim sanki acilde para dağıtıyorlar gibi kalabalıktı, sadece triaj için 2 saat sıra bekledim.

roket56

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
722
195
43
geçen hafta bizde geçirdik bu dediklerin hepsi oldu geçmiş olsun

Karaelmas

Jackpot ! Bir gün mutlaka...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,764
4,163
113
İyi ki covid zamanı aşi olmadım.Cok kişiden baskı yedim ama inatla olmadım , inanmıyordum faydasına, bütün hekimler ağız birliği içinde ısrarla olun derken bile şüphelerim dagilmadi ve sonuçta her zaman ki gibi yine ve tekrar haklı çıktım.Tek pişmanlığım, o 8li hapları yutmak oldu.
Salgın için şunu söyleyebilirim; herşey siz de bitiyor, vücud direncinizi düşürmeyin, mevsimin ne varsa meyva ve sebze ayırt etmeden, yemek seçmeden tüketin, zencefil, zerdeçal,kekik, nane ,limon, sarimsak, ev yogurdu...Bunlardan vazgeçmeyin, ayrıca düzenli ve kaliteli uyku ve hareketle üstesinden gelinmeyecek bir hastalık yok.Stresten kurtulamayanlar, bu tür ortamlardan uzak dursunlar, en büyük düşman o !! Sağlıcakla kalın.

mstfoztrk55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,695
806
113
Korkutmak istemiyorum ama bu hayra alamet değil iğne zorunlu haldeydi kovit döneminde aklıma binbir türlü şeyler geliyor hasta olmayan kimse kalmadı bu tesadüf olamaz
Katılıyorum. Covid dönemi boyunca çalışmıyordum hep evdeydim. O yüzden aşı zorunluluğumda yoktu. Hiç covid aşısı olmadım. Çok şükür nazar değmesin 2 senedir hasta olduğum yok. Covid açısından kaynaklı olabilir bu salgın hastalıklar dikkatli olmakta fayda var.

Karaelmas

Jackpot ! Bir gün mutlaka...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,764
4,163
113
dayı zırt pırt salgın hakkında şuram ağrıyor buram ağrıyor diye konu açacağına doktora mı gitsen daha mantıklı gibi ne dersin :D
Doktorlara da güven kalmadı ki bu şu zamanda normal, birinin teşhisine öbürü burun kıvırıyor, birinin yazdığı ilacı iptal edip başka ilaç yazıyor.İnsulin kullanan şeker hastasına insulini bıraktırip yanında verdiği ilacın dozunu da ayarlayamayip ayağının kesilmesine sebep oluyor, birkaç milyon tane daha sayayım mi? Hastanelere gittin mi genç bu aralar?? Bitkisel tedavi devrimi olmadıkça bu ülkede bu kimyasal geciktiricilerle sonumuz yakindir.

Cemadrian

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
722
833
93
Aslında dünya nüfusunun yüzde 20 'si ölse dünya çok daha güzel yer olur yüzde 80 şansımız olur

GedsonFernandes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,162
6,128
113
Bundan 3-4 ay önce tabipler Birliği toplu taşımalarda olmak üzere maskeye dönme şartının gelmesini iştemisti gene yanılmadilar maske takın mümkün oldukça

hero1403

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,707
1,776
113
Zorunlu haldemiydi ben olmadım hiç