- 994
- 395
- 63
gurcistan Kalecisini cok sevdim..
Ekli dosyalar
-
73.8 KB Görüntüleme: 112
kaleci kötü değildi ki hatası yok yenilen gollerde çıkmaz o toplargurcistan Kalecisini cok sevdim..
Piabetten alacagizda 50 TL bulamadik 😊siz alabildiniz mi birseyler arkadaslar
Maalesef knk bulamadık oynayasiz alabildiniz mi birseyler arkadaslar
reis son gol icin dedim onu😁 kaleyi birakmasa gol olmasa kupon yatacak son saniye geldikaleci kötü değildi ki hatası yok yenilen gollerde çıkmaz o toplar
Kazancın daim olsungurcistan Kalecisini cok sevdim..
aynısı bize olsa bizim kalecide çıkardı kerem bir an kaçıracak sandımreis son gol icin dedim onu😁 kaleyi birakmasa gol olmasa kupon yatacak son saniye geldi
Hakem maçı bitirecekti şansına dost bitirmedi iyi ki de bitirmedigurcistan Kalecisini cok sevdim..
Kardeşim bütün özel oranlar geldi sitelerdeki herkes kazanmıştır bugün 5 özel oranın 4 ü geldi 1taneside Portekiz’e kaldısiz alabildiniz mi birseyler arkadaslar
portekiz kazanıra mı üst mü ?Kardeşim bütün özel oranlar geldi sitelerdeki herkes kazanmıştır bugün 5 özel oranın 4 ü geldi 1taneside Portekiz’e kaldı
abi bunlar kim etiket attıkların
Kasa yoktu 150 ayarladım ms1 girecektim 1 1 krn ben girene kadar 2-1 yaptı ama kasa katlamış oldumsiz alabildiniz mi birseyler arkadaslar
Diger iki arkadas senden iyi olmasınlar onlarda senin gibi forumun en iyi totemcilerindenabi bunlar kim etiket attıkların
sorun yok abiiiDiger iki arkadas senden iyi olmasınlar onlarda senin gibi forumun en iyi totemcilerinden
Tebriklergurcistan Kalecisini cok sevdim..