Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Şampiyonlar Ligi Kuraları

cessquin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,618
1,724
113
tyguhıajşki,ş.png
BU SEFER BAYA DENK BİR EŞLEŞME OLDU DİĞERİNE GÖRE BENCE
PSG v REAL
İNTER v LİVERPOOL
A.MADRİD - MANU
BENFİCA - AJAX
baya sağlam maçlar

Memo4721

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
996
438
83
Psg icin iptal etiler kurayı ikincidede kucuk takim denk getiremediler yine iptal olursa sasirmam

Kaneko55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,589
4,828
113
Su bayerndeki sansin %0.5 i trabzonsporda olsa bu sene şampiyonuz 😏😏😁😁

cessquin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,618
1,724
113
Psg icin iptal etiler kurayı ikincidede kucuk takim denk getiremediler yine iptal olursa sasirmam
Ne alaka kardeşim ? Ben izledim A.madrid'in rakibini seçerken Manu'yu koymadılar diye oldu.
Hem MANU çok mu iyi şu an sanki başka takım istesinler Psg'nin oradan Lille'yi zaten çekemiyor daha Şu an Manu'dan daha güçsüz gördüğün bir takım var mı diğer takımlardan? Bayern ,Ajax , Juventus , Liverpool , Madrid bunlardan hangisinden daha iyi diyebilirsin şu an sadece Juventus ile denk gider.

Kaneko55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,589
4,828
113
Ne alaka kardeşim ? Ben izledim A.madrid'in rakibini seçerken Manu'yu koymadılar diye oldu.
Hem MANU çok mu iyi şu an sanki başka takım istesinler Psg'nin oradan Lille'yi zaten çekemiyor daha Şu an Manu'dan daha güçsüz gördüğün bir takım var mı diğer takımlardan? Bayern ,Ajax , Juventus , Liverpool , Madrid bunlardan hangisinden daha iyi diyebilirsin şu an sadece Juventus ile denk gider.
A.madrid istediğini aldi RONALDO yu 😁😁

nişantaşı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
25,675
23,778
113
Şakabi yana bayern münih yada liverpoll diorum

cessquin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,618
1,724
113
Şakabi yana bayern münih yada liverpoll diorum
Bayern , City - PSG arasında geçer diyorum sürpriz olarakta Real madrid.
City ve Bayern'in kadrosu zaten belli Neymar sakat PSG ara sezonda birini alır oraya para bok gibi :) Real'de transfer yaparsa maç maç gidebilir zevkli bir sezon olacak

nişantaşı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
25,675
23,778
113
Bayern , City - PSG arasında geçer diyorum sürpriz olarakta Real madrid.
City ve Bayern'in kadrosu zaten belli Neymar sakat PSG ara sezonda birini alır oraya para bok gibi :) Real'de transfer yaparsa maç maç gidebilir zevkli bir sezon olacak
Liverpollun ideal 11 i bayern hariç hepsinden iyi psg her turlü elenir realin sansı psg den daha fazla bnce.

milagroan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,330
945
113
Liverpool akar gider. PSG zaten cenabet külüp. Reali elese Bayerni çeker kurada. onu elese chelsea çıkar vs. patlar gider. Gusul abdesti almadıkça psg nin devler ligi rüyası gerçekleşmez.

cessquin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,618
1,724
113
Liverpool akar gider. PSG zaten cenabet külüp. Reali elese Bayerni çeker kurada. onu elese chelsea çıkar vs. patlar gider. Gusul abdesti almadıkça psg nin devler ligi rüyası gerçekleşmez.
Salzburg'a kötü oldu ilk Liverpool'u çek iptal olsun belki Lille gelir diye bekle Bayern gelsin :D

My856874

bahtsız üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
9,672
4,548
113
Uefa a.madrid elensin diye Ronaldo ile eslestiriyor yoksa korkuyorlar şampiyon falan olur diye herhalde

Dogukan59

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,873
6,412
113
Arkadaşlar ütopya felan gibi gelebilir ama ajax net final oynar bence ajax bayern yada ajax liver demedi demeyin