- 3,618
- 1,724
- 113
Ne alaka kardeşim ? Ben izledim A.madrid'in rakibini seçerken Manu'yu koymadılar diye oldu.Psg icin iptal etiler kurayı ikincidede kucuk takim denk getiremediler yine iptal olursa sasirmam
A.madrid istediğini aldi RONALDO yu 😁😁Ne alaka kardeşim ? Ben izledim A.madrid'in rakibini seçerken Manu'yu koymadılar diye oldu.
Hem MANU çok mu iyi şu an sanki başka takım istesinler Psg'nin oradan Lille'yi zaten çekemiyor daha Şu an Manu'dan daha güçsüz gördüğün bir takım var mı diğer takımlardan? Bayern ,Ajax , Juventus , Liverpool , Madrid bunlardan hangisinden daha iyi diyebilirsin şu an sadece Juventus ile denk gider.
Yok salzburg oynar ajax gitsin önce alkmari yensin 😏😏Ajax final oynar
MANU transfer yapmazsa ilk turdan elenir açıkk ve net Liginn sonuncusu Norwich'i penaltı ile yendiler ki Şampiyonlar liginde bile iç açıcı bir görüntü vermedilerA.madrid istediğini aldi RONALDO yu 😁😁
Bayern , City - PSG arasında geçer diyorum sürpriz olarakta Real madrid.Şakabi yana bayern münih yada liverpoll diorum
Liverpollun ideal 11 i bayern hariç hepsinden iyi psg her turlü elenir realin sansı psg den daha fazla bnce.Bayern , City - PSG arasında geçer diyorum sürpriz olarakta Real madrid.
City ve Bayern'in kadrosu zaten belli Neymar sakat PSG ara sezonda birini alır oraya para bok gibi Real'de transfer yaparsa maç maç gidebilir zevkli bir sezon olacak
Bakalım bekleyip göreceğiz her türlü elenir dediğin PSG'ye Real'i elerse Final'i bankoLiverpollun ideal 11 i bayern hariç hepsinden iyi psg her turlü elenir realin sansı psg den daha fazla bnce.
Salzburg'a kötü oldu ilk Liverpool'u çek iptal olsun belki Lille gelir diye bekle Bayern gelsinLiverpool akar gider. PSG zaten cenabet külüp. Reali elese Bayerni çeker kurada. onu elese chelsea çıkar vs. patlar gider. Gusul abdesti almadıkça psg nin devler ligi rüyası gerçekleşmez.
İkiside aynı grupta olduğu için Lille eşleşemezdiSalzburg'a kötü oldu ilk Liverpool'u çek iptal olsun belki Lille gelir diye bekle Bayern gelsin