Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Şans Çarkı

saykodeli

Im Psychedelic
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,063
386
83
hayırlı geceler arkadaşlar öncelikle hepimize yav bu şans çarkından bir kere bir şey alamadım ya bu bir tek bana mı küs merak ettim😂 sohbet muhabbet maksat eğlence hayırlı geceleriniz olsun

saykodeli

Im Psychedelic
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,063
386
83
her gün istikrarlı şekilde çeviriyorum bana mısın demiyor bir kere verse daha dokunmicam hırslandırdı beni ahahaha

Lawlss

Kumarı bıraktım, kendinize iyi bakın
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,422
5,760
113
Şans çarkının olduğunu yeni öğrenen ben…

sahgec09

ELBET BİR GÜN BULUŞACAĞIZ...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,707
2,623
113
Şey borcum ne kadar ,ilk defa çevirdimde böyle çıktı 🙈🙏
Screenshot_20231001_035557_Chrome.jpg

Lawlss

Kumarı bıraktım, kendinize iyi bakın
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,422
5,760
113
Bugün de @Başkan'a borçlandık..

ertunc88

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,586
2,601
113
rateler düşük zaten başkan ödülleri yükselt bari :D

ertunc88

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,586
2,601
113
Şu kupon etkinlik çekilişleri 500 mesaj çok değil mi başkan ya? Bir düzenleme getirmesek mi 😃
kral 1 2 haftaya aktif olursan 500 oluyor burayıda multiler bassınmı istiyorsun veya 1 2 günlüğüne 3 5 kuruş koparmak için çekilişe katılanlarmı o zaman dön arkanı çık bence boşuna zaman kaybetme telegrama bak az öncede diyorsunuz yok takipten seçilsin tek maçın neyini takip ettiniz zaten 75 temi ne paylaştı ki öyle oluncada emin ol çok çok sıkı takipçiler var rollarda ve samimi oluyor insanlar gidip o 10 takip eden arasından senimi seçecek 1 senedir konuştuğu adamımı ? o yüzden zorlamayın dediğimide yanlış anlama

drogba6

G A L A T A S A R A Y
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,205
10,860
113
kral 1 2 haftaya aktif olursan 500 oluyor burayıda multiler bassınmı istiyorsun veya 1 2 günlüğüne 3 5 kuruş koparmak için çekilişe katılanlarmı o zaman dön arkanı çık bence boşuna zaman kaybetme telegrama bak az öncede diyorsunuz yok takipten seçilsin tek maçın neyini takip ettiniz zaten 75 temi ne paylaştı ki öyle oluncada emin ol çok çok sıkı takipçiler var rollarda ve samimi oluyor insanlar gidip o 10 takip eden arasından senimi seçecek 1 senedir konuştuğu adamımı ? o yüzden zorlamayın dediğimide yanlış anlama
Yok onu demiyorum ben. 500de çok fazla geldi bana açıkcası

ertunc88

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,586
2,601
113
Yok onu demiyorum ben. 500de çok fazla geldi bana açıkcası
kumara düşemeyip canın istiyorsa gir rollarda takıl geceleri muhabbetlere birşeyler de zaten oluyor dostum 1 haftada bile nesi çok diyorum ya önüne geçemezler ki bence az bile günde 100 mesaj atsan 5 günde al sana tertemiz multi çekilişlere katıl

nişantaşı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
25,675
23,778
113
En dusuk 50 tl olmali zaten kimseye cikmiyor 100 de olabilir

ertunc88

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,586
2,601
113
ki multisi olanlar eminim var birkaç kişi dikkatimi çekiyor bir hesap nerdeyse ötekide orda hep te neyse :D