- 1,063
- 386
- 83
hayırlı geceler arkadaşlar öncelikle hepimize yav bu şans çarkından bir kere bir şey alamadım ya bu bir tek bana mı küs merak ettim😂 sohbet muhabbet maksat eğlence hayırlı geceleriniz olsun
yapma be başkan ahahaha ümitliydim oysa ki biliyor musun ilk hedef 30 mesaj o zaman😅Hayırlı geceler , sana şu vakte kadar çıksada alamazdın 30 mesaj sınırı var şans çarkında
bu mesajınla 30 mesaj olmuşsun artık çıkarsa alabilirsinher gün istikrarlı şekilde çeviriyorum bana mısın demiyor bir kere verse daha dokunmicam hırslandırdı beni ahahaha
ahahahahah hızlı oldu bubu mesajınla 30 mesaj olmuşsun artık çıkarsa alabilirsin
kanka çok bir şey kaybetmedin çıkmıyor zaten😅😂Şans çarkının olduğunu yeni öğrenen ben…
hep aynısı oluyor deli ediyor ya@Başkan 10 liraya Daha yakın gibi başkan😂😂
Şu kupon etkinlik çekilişleri 500 mesaj çok değil mi başkan ya? Bir düzenleme getirmesek mi 😃bu mesajınla 30 mesaj olmuşsun artık çıkarsa alabilirsin
Asgari ücret seri artıyor, ödüller aynı. Bari araya 100 TL koy da gelmesin yine de, en azından heyecanlanalım başkan..rateler düşük zaten başkan ödülleri yükselt bari
kral 1 2 haftaya aktif olursan 500 oluyor burayıda multiler bassınmı istiyorsun veya 1 2 günlüğüne 3 5 kuruş koparmak için çekilişe katılanlarmı o zaman dön arkanı çık bence boşuna zaman kaybetme telegrama bak az öncede diyorsunuz yok takipten seçilsin tek maçın neyini takip ettiniz zaten 75 temi ne paylaştı ki öyle oluncada emin ol çok çok sıkı takipçiler var rollarda ve samimi oluyor insanlar gidip o 10 takip eden arasından senimi seçecek 1 senedir konuştuğu adamımı ? o yüzden zorlamayın dediğimide yanlış anlamaŞu kupon etkinlik çekilişleri 500 mesaj çok değil mi başkan ya? Bir düzenleme getirmesek mi 😃
Yok onu demiyorum ben. 500de çok fazla geldi bana açıkcasıkral 1 2 haftaya aktif olursan 500 oluyor burayıda multiler bassınmı istiyorsun veya 1 2 günlüğüne 3 5 kuruş koparmak için çekilişe katılanlarmı o zaman dön arkanı çık bence boşuna zaman kaybetme telegrama bak az öncede diyorsunuz yok takipten seçilsin tek maçın neyini takip ettiniz zaten 75 temi ne paylaştı ki öyle oluncada emin ol çok çok sıkı takipçiler var rollarda ve samimi oluyor insanlar gidip o 10 takip eden arasından senimi seçecek 1 senedir konuştuğu adamımı ? o yüzden zorlamayın dediğimide yanlış anlama
kumara düşemeyip canın istiyorsa gir rollarda takıl geceleri muhabbetlere birşeyler de zaten oluyor dostum 1 haftada bile nesi çok diyorum ya önüne geçemezler ki bence az bile günde 100 mesaj atsan 5 günde al sana tertemiz multi çekilişlere katılYok onu demiyorum ben. 500de çok fazla geldi bana açıkcası