- 2,478
- 957
- 113
Nasıl olacak bilmiyorum ya bu illetten uzak duracağız yada bi yolu olmalı tekten gitmememinGeçmiş olsun. Aynı durum bendede var kasayı yükseltemez oldum, yükseltsem gerisi gelirde olmuyor işte
bu kadarı da fazla be hocam ya ama az önce dükkanda nazar boncuğu kutusunu devirdim belki şansım dönerGeçmiş olsun şans anlık oluyor
Tekrar dene bakalım beraber takipteyizbu kadarı da fazla be hocam ya ama az önce dükkanda nazar boncuğu kutusunu devirdim belki şansım döner
eyvallah hocam kasa yapayım ufaktan bilgilendiricemTekrar dene bakalım beraber takipteyiz
Bize yaz buralardayızeyvallah hocam kasa yapayım ufaktan bilgilendiricem
Bence hiç bişe kırmasınbence şansı kırmaya çalıştığın için olmuyor birde şanssızlığı kırmayı dene
3k filan kasa yapabilirdim kaldık 100 liralara işte hocam eviriyorum çeviriyorum olmuyor türk adaları 9 tane yedi be 1.5 üstü versem 1 gol olurdubence şansı kırmaya çalıştığın için olmuyor birde şanssızlığı kırmayı dene
3.5 alt girmiştim ben de o maça3k filan kasa yapabilirdim kaldık 100 liralara işte hocam eviriyorum çeviriyorum olmuyor türk adaları 9 tane yedi be 1.5 üstü versem 1 gol olurdu