Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Şanslısın 50 TL Freebet Deneme Bonusu

action34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
249
27
28
50 tl freebet in 10 kat 1.85 orandan çevirimi mevcuttur. Kombine kuponlar da en az bir maç 1.85 oran olmak zorundadır. Canlı alt üst karşılaşmaları çevirime dahildir. 100 tl yatırım yapılıp,, çevrim yapmadan maksimum 200 tl çekim yapabilirsiniz. Çekim işleminden sonra anaparanızı tek kat 1.50 orandan çevirip limitsiz olarak tekrar çekebilir veya devam edebilirsiniz

Samet29

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
261
125
43
Adi site forum üyesiyim dedim eklemedi uzak durun bunlar ödeme yapmaz şartla çok saçma şikayet oluşturacam

Samet29

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
261
125
43
Başkan kaldır şunu forum üyesiyim dedim eklemedi bonusu benide engelledi bu ne saçmalık

Samet29

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
261
125
43
50 tl freebet in 10 kat 1.85 orandan çevirimi mevcuttur. Kombine kuponlar da en az bir maç 1.85 oran olmak zorundadır. Canlı alt üst karşılaşmaları çevirime dahildir. 100 tl yatırım yapılıp,, çevrim yapmadan maksimum 200 tl çekim yapabilirsiniz. Çekim işleminden sonra anaparanızı tek kat 1.50 orandan çevirip limitsiz olarak tekrar çekebilir veya devam edebilirsiniz

Arkadaş sen bizimle alayım ediyorsun bu ne saçmalık forum üyesi olmama rahmen bana bonus eklemedi üstüne birde engelledi daşsakmı geçiyon bunu paylaşarak bizimle ayıp ya böylesine bir saçma sapan site görmedim insanların gururlarıyla oynamak o kadar basitmi boşuna üye ediyorsunuz bizi

Bisesvar20

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,748
710
113
Bu site dolandırıcı arkdasin parasını 3 aydır odemediler

Yusuf04

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
114
24
18
Evet arkadaşlar benimde 200 liramı ödemediler sakin yatırım yapmayın

cveneburi

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,012
1,156
113
Geçen sene bunlar benim 7500 lirami ettiler

Çekim yaparken sistem hatası veriyordu , bakıyoruz ediyoruz hallediyoruz derken saat gece 12 oldu , çekim verdim iptal ettiler , WhatsApp tan sordum , tekrar çekim verin dediler tekrar çekim verdim bu sefer de 12 den sonra ödeme yok dediler ,

O sinir stres sabaha kadar kasa oldu 0 , sonra WhatsApp dan , ödemenizi yapacaktık ama kaybetmissiniz diye mesaj attılar

Deneme bonusunu bilmem ama onun dışında tavsiyem bulaşmayın

bayefecan

"Herkes yalan söyler"
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
509
490
63
Bu site dolandırıcıdır yatırım yapmayınız.

action34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
249
27
28
Konuyu keşke açmasaydım, Millet müzdarip olmuş bayağı, konuyu kaldırabilirsiniz. Nereden nasıl yapılıyor...

Levent0505

Bozuk olunca maya; ne ar tanır ne de haya.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
835
546
93
Ne biliyor şanslı olduğumuzu 😂

Samet29

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
261
125
43
Konuyu keşke açmasaydım, Millet müzdarip olmuş bayağı, konuyu kaldırabilirsiniz. Nereden nasıl yapılıyor...
Kardeşim bonusu foruma üye olanlara veriyoruz diyor tamam bende foruma üyeyim diyorum sonra engelliyor çok mal bi site kesin dolandırıcı bunlar