- 5,121
- 4,839
- 113
Bol bol şansİlkinde başardık ikincide bakalım neler olacak cümleten bol şanslar Ekli dosyayı görüntüle 652016
2 li kombinlere bi süre ara aşırı uçmaya başladım düşüşü de kötü oldu bi süre rolantide devamBol bol şans
Bol sansİlkinde başardık ikincide bakalım neler olacak cümleten bol şanslar Ekli dosyayı görüntüle 652016
Kardan gittiyse moral bozmaya gerek yok dostum önümüzdeki maçlara bakalim2 li kombinlere bi süre ara aşırı uçmaya başladım düşüşü de kötü oldu bi süre rolantide devam
Sen yaptıysan 5 i de gelir sen yeterki yap at 🤣2 li kombinlere bi süre ara aşırı uçmaya başladım düşüşü de kötü oldu bi süre rolantide devam
Aldığımın %80 ini verdim işte sweet den gelen biraz sermaye yaptı bakalım bi kaç güne düzeltiriz götü geneKardan gittiyse moral bozmaya gerek yok dostum önümüzdeki maçlara bakalim
İns dostum bol şanslarAldığımın %80 ini verdim işte sweet den gelen biraz sermaye yaptı bakalım bi kaç güne düzeltiriz götü gene
Bi golden korkutuyor washington fark yemeye başladı mı sallıyor maçıHepsi 230 atsın ugrastirmasinlar
O da güzel kardo. Şu geldin bu gece2 li kombinlere bi süre ara aşırı uçmaya başladım düşüşü de kötü oldu bi süre rolantide devam
bol şansİlkinde başardık ikincide bakalım neler olacak cümleten bol şanslar Ekli dosyayı görüntüle 652016
Golden gelir bence NBA tam şike takımı golden gozumdeBi golden korkutuyor washington fark yemeye başladı mı sallıyor maçı