a oyunucusu sarı gördüDirek kırmızı kart görürse yatar
2. Sarıdan görürse tutar
Everymatrix sitesinde 4 oluyor betcoda 3a oyunucusu sarı gördü
b oyuncusuda sarı gördü
c oyuncusu direkt kırmızı görürse kart puanı 3 mü olur 4 mü dost
Kart puanı bahsi betcoda yok sadece sarı yada kırmızı bahsi vara oyunucusu sarı gördü
b oyuncusuda sarı gördü
usta diğer arkadaşta saymıyor kırmızıyı hiç diyo sanmıyorum ama kime inanıcaz şimdi 😄😄Everymatrix sitesinde 4 oluyor betcoda 3
Kral ben evetymatrix sağlayisindan oynuyorum orada kırmızı kart direk bile çıksa 2 kart olarak oluyor. Daha geçen hafta böyle kazandım. Betcoda ise ikinci sarıdan da çıksa sadece 1 karı kaet olarak gözüküyorusta diğer arkadaşta saymıyor kırmızıyı hiç diyo sanmıyorum ama kime inanıcaz şimdi 😄😄
betcoda 2 sarı karta oyunucusu sarı gördü
b oyuncusuda sarı gördü
anladım kral betcoda 2 sarı birde direkt kırmızı cıksa sarı kartlar 2.5 üst yatıyor yaniKral ben evetymatrix sağlayisindan oynuyorum orada kırmızı kart direk bile çıksa 2 kart olarak oluyor. Daha geçen hafta böyle kazandım. Betcoda ise ikinci sarıdan da çıksa sadece 1 karı kaet olarak gözüküyor
BETCO - 1 SARİ + 1 KİRMİZİ (NASIL OLDUĞU FARKETMEZ) =1 SARİ AMA KİRMİZİ KART İKİNCİ SARİDAN İSE SADECE BİRİNCİ SAYILIYOR
Evetanladım kral betcoda 2 sarı birde direkt kırmızı cıksa sarı kartlar 2.5 üst yatıyor yani