- 5,692
- 3,921
- 113
Rolling'ci Tayfa Kasa 100 Hedef 500 Hedefe Ulaşırsak 5 Kişiye 20 TL Şans Parası..Şans Bizimle olsun dostlar
Bol şans diyicemde o da yok bizde başarılar dostRolling'ci Tayfa Kasa 100 Hedef 500 Hedefe Ulaşırsak 5 Kişiye 20 TL Şans Parası..Şans Bizimle olsun dostlar
Bol şanslar başkanRolling'ci Tayfa Kasa 100 Hedef 500 Hedefe Ulaşırsak 5 Kişiye 20 TL Şans Parası..Şans Bizimle olsun dostlar
Bol şans dostum. Burdan herkese sesleniyorum beyler takip eden kalsın ona buna oyna bu maç güzel diye atlamayın Allah askinaRolling'ci Tayfa Kasa 100 Hedef 500 Hedefe Ulaşırsak 5 Kişiye 20 TL Şans Parası..Şans Bizimle olsun dostlar
Bol şanslar başkanŞans bizimle olsun beyler
Ekli dosyayı görüntüle 63050
Güzel düşüncelerin için teşekkürler dostumİşte gerçek kaliteli forum böyle zor zamanlarda belli oluyor.
Diğer forumlarda in cin top oynarken, burada iki gündür gerek saygıdeğer adminler gerekse de kıymetli bazı dostlar yaptığı etkinliklerle can sıkıntısına derman oluyor. Emeği geçen forumun değerli yoneticilerine ve kıymetli arkadaşlara teşekkürü borç bilirim.
Şu an imkanım olmadigi için şu an katkıda bulunamıyorum . Ancak ilerde bende imkanim dahilinde birşeyler yapmaya çalışacağım.
İnşallah dostumilk yarı bitmeden getiririz inşallah
Hadi bakalım uğurlu gelsin bu rolling bol şanslarŞans bizimle olsun beyler
Ekli dosyayı görüntüle 63050