- 223
- 84
- 43
Öncelikle ne diyeceğimi hiç bilemiyorum. Kelimeler kiyafetsiz kaldı videoyu izledikten sonra soruyorum kendime insanlar canıyla kanıyla bir yerlerde yaşam mücadelesinde can verirken biz gerçekten ne yapıyoruz?
Allah bizleri afetsinÖncelikle ne diyeceğimi hiç bilemiyorum. Kelimeler kiyafetsiz kaldı videoyu izledikten sonra soruyorum kendime insanlar canıyla kanıyla bir yerlerde yaşam mücadelesinde can verirken biz gerçekten ne yapıyoruz?
Kardeşim hangi akla hizmet şunu paylastinki ben icerik nedir diye meraktan izledim.cok moral bozucu bir durum.allah mekanını cennet etsin.ama seni şiddetle kınıyorum yaptığın aklı basinda insanın yapacagi paylaşım değil tekrar tekrar kınıyorum seni!!!Öncelikle ne diyeceğimi hiç bilemiyorum. Kelimeler kiyafetsiz kaldı videoyu izledikten sonra soruyorum kendime insanlar canıyla kanıyla bir yerlerde yaşam mücadelesinde can verirken biz gerçekten ne yapıyoruz?
tovbe de dostDua edelim dicemde, Allah dualari duymuyor artik reis.
Kelimeleri dikatli seç dost çok ağır günaha giriyonDua edelim dicemde, Allah dualari duymuyor artik reis.
Dostum tövbesi kalmadi bu işin.50yildir filistine dua ediyoz 8 yildir bunlara dua ediyoruz. Islamin ordusu gelecek diye idye kendimizi kandiriyoruz. Adamlar katlediyor. Hicbisey degismiyor. Inancimi kaybetmeye basladm.tovbe de dost
her dua kabul olsa dunya da ıyıyle kotu arasında fark kalır mı dostum buyuk gunahların cezasını Allah ahirete bırakıyor burda en fazla cekecegı acı 1 2 dk olur öyle düşünme sen boşver kendını gunaha sokarsın sadece zaten tonla var hepımızdeDostum tövbesi kalmadi bu işin.50yildir filistine dua ediyoz 8 yildir bunlara dua ediyoruz. Islamin ordusu gelecek diye idye kendimizi kandiriyoruz. Adamlar katlediyor. Hicbisey degismiyor. Inancimi kaybetmeye basladm.
Mesela filistine dua ediyoruz . Diyoruz ki Allah yardimcilari olsun. 50 60yildir bu duayi yapiyoz. 50 60yildir degisen ne vardir dost. Hicbisey degismiyor. Halen katliam Muhammed'in ordusu gelecek diye kendilerini kandiriyor filistinlilerde kimsenin geldigi yok. Adi israil coluk cocik dinlemeden katlediyor