Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Sene sonu revizyon var

Hasant

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,150
304
83
30 yıldır aktif bir Fenerbahçe taraftariyim.3-5 Avrupa deplasmaninada gittim.Çok para harcadım birçok işimi boşladım.
Ali Koç , Ersun Yanal Comoli siz kimsiniz Allah aşkına
Yahu arkadas sizin Volkan kadar Fenerbahçeliliğiniz var mı? Takimin en ust noktaya ciktigi yerde Volkan var.Kendi kalemize attigimiz goller olmasa belki final oynayacagiz kupa alacagiz .
112 yillik takimin en iyi oyuncusu bana gore Volkan iken adamin hakkinda karar veren adama bak diyorum kendi kendime.

55demir

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,965
1,055
113
30 yıldır aktif bir Fenerbahçe taraftariyim.3-5 Avrupa deplasmaninada gittim.Çok para harcadım birçok işimi boşladım.
Ali Koç , Ersun Yanal Comoli siz kimsiniz Allah aşkına
Yahu arkadas sizin Volkan kadar Fenerbahçeliliğiniz var mı? Takimin en ust noktaya ciktigi yerde Volkan var.Kendi kalemize attigimiz goller olmasa belki final oynayacagiz kupa alacagiz .
112 yillik takimin en iyi oyuncusu bana gore Volkan iken adamin hakkinda karar veren adama bak diyorum kendi kendime.
Volkan'ın Fenerbahçeliliğine sözüm yok ,gerisi abartı
112 yıllık en iyi oyuncuyu bırak en iyi kaleci bile olamaz. Rüştü , Tony schumacher hatta Engin hatırladığım daha iyi kaleciler.
sözleşme yaparken hep en yüksek rakam verilen oyunculardan biri olmuştur. aziz yıldırım gibi bol kepçe dağıtan ve onu kollayan biriyle bile uzun pazarlıklarla anlaşabilmişti.
başarılı dönemleri ,kurtarışları vardır fakat gereksiz kırmızı kartları, kaleyi terketmeleri, tribün dialogları ve bolca kötü golleride mevcuttur .
yaşı 37 , seneye 38 ve bu sezon performansı açıkça diptedir.yediği goller futbol komedi kliplerinde yeralmaktadır.her ne kadar 40 yaşına kadar oynayan kaleciler olsada Volkan'ın görünen durumu jübile zamanının geldiğini işaret etmektedir
her ne kadar 6 ayda Ali Koç' u başarısız ilan edip asmış olsakta Fenerbahçeliğini inkar ayıptır.Fenerbahçeden servet kazanan Volkan ile her zaman karşılıksız destek ve maddi katkı sağlayan Ali Koç'u kıyaslayıp siz kimsiniz demek Fenerbahçelilik değil Volkansporluluktur

nişantaşı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
25,675
23,777
113
Ben besiktaslıyım koyu hemde,ole uzun anlatılcak bişi yok 3-4 oyuncu dısında komple yeni takım kırucaksın 2-3 sene once gs yptı bole bu kadar basit tartısılcak bişi yok