- 3,524
- 2,504
- 113
Olur boyle şeyler 3 milyonda gece 2 mactan gitti 9 Mac yazmıştım 1 milyonda vermiyorlar gelince 10 15 bolunur o ikramiyeEvet elim kirilsaydi önce beraberlik oynadım sonra değiştirdim Ekli dosyayı görüntüle 207861Ekli dosyayı görüntüle 207862
Dostum 6 bin bile işimi görürdü beOlur boyle şeyler 3 milyonda gece 2 mactan gitti 9 Mac yazmıştım 1 milyonda vermiyorlar gelince 10 15 bolunur o ikramiye
Dene boyle gelir muhakkakDostum 6 bin bile işimi görürdü be
Tamamen canlıdan rastgele seçtiğim maçlar belki tutar dedim nerdeyseaç göz olmanın faydasi
Bu tür kuponlarda hep en düşük oran patlıyo şaşırtmadı yazık olmuşEvet elim kirilsaydi önce beraberlik oynadım sonra değiştirdim Ekli dosyayı görüntüle 207861Ekli dosyayı görüntüle 207862
En çok Can sıkan da buBu tür kuponlarda hep en düşük oran patlıyo şaşırtmadı yazık olmuş
En düşük orandan yatmissin bende her zaman düşük olandan yatıyorum keşke sistem oynasaydinEvet elim kirilsaydi önce beraberlik oynadım sonra değiştirdim Ekli dosyayı görüntüle 207861Ekli dosyayı görüntüle 207862
Sorma dostum önce beraberlik verdim sonra değiştirdim bideEn düşük orandan yatmissin bende her zaman düşük olandan yatıyorum keşke sistem oynasaydin
Sitenin promosyonu var git bı incele istersen643 oran 10 tl basiyor 1 milyon kazaniyor vaybe