Bol şans şimdidenİşten yeni geldim yemek yeyip geliyorum masa tenisi yapacagım tutarsa takip edenler arasında ya çekiliş yaparız yada 400 TL yi kişi sayısına böleriz seçimi siz yaparsınız yeterki tutsun
Bol sans dost umarim basarili olur takipdeyimİşten yeni geldim yemek yeyip geliyorum masa tenisi yapacagım tutarsa takip edenler arasında ya çekiliş yaparız yada 400 TL yi kişi sayısına böleriz seçimi siz yaparsınız yeterki tutsun
Kombinmi yapacaksın tek macmıİşten yeni geldim yemek yeyip geliyorum masa tenisi yapacagım tutarsa takip edenler arasında ya çekiliş yaparız yada 400 TL yi kişi sayısına böleriz seçimi siz yaparsınız yeterki tutsun
Bol sans dostİşten yeni geldim yemek yeyip geliyorum masa tenisi yapacagım tutarsa takip edenler arasında ya çekiliş yaparız yada 400 TL yi kişi sayısına böleriz seçimi siz yaparsınız yeterki tutsun
Ins beraber yeriz 😀Tek atıp parayı karı kızla yemeğe gidecek adam
bol şansİşten yeni geldim yemek yeyip geliyorum masa tenisi yapacagım tutarsa takip edenler arasında ya çekiliş yaparız yada 400 TL yi kişi sayısına böleriz seçimi siz yaparsınız yeterki tutsun